16
Evrokupovi

FOTO: STARSPORT

SRAMNO: Hoće li UEFA reagovati na novi provokativni transparent Albanaca? (FOTO)

Objavljeno: 15.06.16 u 22:14

UEFA inače na ovakve političke poruke reaguje drastičnim kaznama. Hoće li i sada biti tako?

Tokom utakmice drugog kola grupe A Evropskog prvenstva između Francuske i Albanije, na tribinama ‘Velodroma’ u Marseju istaknut je transparent koji će izazvati dosta prašine na ovim prostorima, a bar bi tako trebalo, i reakciju UEFA. Bar ukoliko se budu poštovali propisi.

Naime, navijači Albanije su istakli transparent ‘Kosovo je Albanija’ što je bez daljnjeg politička konotacija kojoj nije mesto na najvećoj evropskoj fudbalskoj smotri.

Pa, da vidimo hoće li doći do reakcije evropske ‘kuće fudbala’…

FOTO: Twitter
FOTO: Twitter
FOTO: Twitter
FOTO: Twitter

0
0

16 Komentara

  1. Ja ne mogu da vjerujem kako ste vi, Srbi, licemjerni. Sad tražite neke kazne za Albaniju, a na svakom vašem meču po hiljadu i jedan natpis „Kosovo je Srbija“. I Kosovo je postalo suverena država,htjeli to vi i ja, ili ne. Nepotreban članak upotpunosti.

    0
    0
    Odgovori
  2. Na žalost, mi smo kosovo i metohiju izgubili 1999, kad je potpisano da nasa vojska i policija moraju da se povuku, tad su na cedilu ostavili srbe koji tamo žive da se snalaze kako god znaju i umeju, a ovamo nam naši bajni političari pričaju kako će kosovo i metohiju sačuvati kako neće priznati nezavisnost, puste priče.

    0
    0
    Odgovori
  3. Mamu vam je*em siptari, a vi sto ste kao neki srbi ako mogu tako da vas nazovem, sta glumite. KOSOVO JE SRBIJA tu je kraj i tacka nema vise. Nasi su davali zivote za Kosovo, a vi danas samo kazete ‘kosovo nije srbija’.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter