6
Fudbal

Foto: STARSPORT

KAKVA SI TI TO ZVEZDA: Ronaldo hteo da ponizi kapitena Islanda, ali se ovaj izvukao (VIDEO)

Objavljeno: 15.06.16 u 12:25

Ružan gest napravio je jedan od najboljih fudbalera današnjice, pošto je posle sinoćnjeg meča pokušao da ponizi kapitena Islanda.

Naime, Aron Gunarson je po završetku utakmice prišao Ronaldu i zamolio ga da razmene dresove, ali ga je vedeta Reala iz Madrida bezobrazno iskulirala. Ipak, kapiten Islanda se snašao, te je izbegao potpuno blamiranje…

0
0

6 Komentara

  1. pa prosli put belaj sto skida dres, zbog sponzora…hoce adidas da raskine ugovor, sad zasto nije skinuo dres i dao kapitenu Islanda,.daj prestanite s glupostima…..covjek je najbolji jednostavno!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. pa prosli put belaj sto skida dres, zbog sponzora…hoce adidas da raskine ugovor, sad zasto nije skinuo dras i dao kapitenu Islanda,.daj prestanite s glupostima…..covjek je najbolji jednostavno!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Sta glumi ovaj?Ako ga je covek zamolio zasto ne razmeni dres sa njim?Milijardu puta se pokazalo da je najgore kad se seljak pogospodi!

    0
    0
    Odgovori
  4. Covek mozda jeste antipatican ali ovo je prica koja je glupa. Jasno se vidi kada mu pokazuje da ce u svlacionici razmeniti dresove.

    0
    0
    Odgovori
  5. Ronaldo je naduvani produkt fudbalskog globalizma. Odličan fudbaler, ali daleko od najboljeg na svetu čemu stremi. Ovakvi potezi samo potenciraju taj njegov problem.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter