0
Evrokupovi

EURO 2016: Imamo najveće iznenađenje do sada – Island odoleo Kristijanu i družini! (VIDEO)

Objavljeno: 14.06.16 u 22:53

Iako su poveli i imali utakmicu u rukama, Portugalci nisu uspeli da je privedu kraju, te je Island izvukao bod na startu šampionata – 1:1 (1:0).

Očekivao se lak posao Portugalaca na startu EP u Francuskoj, ali se Island pokazao kao izuzetno tvrd orah za Kristijana Ronalda i drugove. Iako nije izgledalo tako u prvom poluvremenu.

Portugalci su stvarali šanse pred golom debitanata na Evropskim prvenstvima, ali nije bilo prave realizacije sve do 31. minuta kada je Nani zatresao mrežu Islanđana.

(Izvor: youtube / WeAreFootball TV)

Činilo se da je to bio momenat koji je slomio ‘ostrvljane’, ali je njihov duh bio jači od mišljenja mnogih. Na startu drugog poluvremena posle pet minuta igre bilo je 1:1.

Iz jednog, naizgled, bezazlenog auta na desnoj strani centaršuta Gudmunsona u šesnaesterac Portugalaca, lopta je preletela Vieirinju i pala pravo na nogu Bjarnasonu, koji je lako savladao Ruj Patrisija za izjednačenje.

(izvor: youtube / AmIgOCR7Prod)

Očekivano, do kraja smo gledali napade Portugalije, ali Nani u par navrata, na kraju i Kristijano iz dva pokušaja nisu uspeli da spreče najveće iznenađenje dosadašnjeg toka šampionata.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Portugalija – Island 1:1 (1:0)
(
Nani 31 – Bjarnason 50)

Stadion: Žofri Gišar, Sent Etjen
Sudija: Cunejt Čakir (Turska)

Portugalija: Lopes – Vieirinja, Karvaljo, Pepe, Gereiro, Žoao Mario (Kvarežma od 75), Danilo, Gomeš (Eder od 84) – Mutinjo – Nani, Ronaldo.

Island: Haldarson – Sevarson, R. Sigurdson, Arnason, Skulason – Gudmunson (E. Bjarnason od 90), Gunarson, G. Sigurdson, Bjarnason – Bodjarson, Sigtorson.

[/stextbox]

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter