5
Domaći fudbal

KRAJ REKONSTRUKCIJE: Da li su ovo igrači koji će braniti gol Crvene zvezde?

Objavljeno: 12.06.16 u 10:30

Kako stvari stoje Crvena zvezda možda i ne bude dovela domaće pojačanje u zadnoj liniji, pošto je pozicija štopera sada malo i opterećena.

Kao najzvučnije pojačanje stigao je Tomas Fibel. Francuza stručnjaci upoređuju sa Ibrahimom Gajom, te je već po dolasku u Beograd dobio „laskavo priznanje“ budućeg komadanta odbrane. Navijači su očekivali da uz Fibela stigne i jedan domaći štoper (Tošić, Baša, Marković i Mitrović), ali od toga izgleda neće biti ništa. Razlog su najverovatnije finansije i želja da se pojačaju ofanzivi delovi tima, ali i veliki broj štopera koji je pod ugovorom sa crveno-belima.

ZAMALO: Zvezda planirala mega pojačanje, ali joj je Grobar pokvario posao (VIDEO)

Naime, za sada ih ima sedam. Fibel je stigao kao najveće pojačanje u dosadašnjem delu prelaznog roka, a sa njim je došao i supertalentovani defanzivac sa Novog Zelanda Adam Mičel. Tu je i kapiten Aleksandar Luković, kao i iskusni Savo Pavićević, koji bi trebalo da se oporavio od povrede kolena i da se stavi na raspolaganje Miodragu Grofu Božoviću. Standardan u prethodna tri meseca bio je i Zoran Rendulić, koji je posle lošeg prošloletošnjeg starta, ovog proleća dokazao da se na njega može ozbiljnije računati.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kada je reč o Edsonu Silvi za njega je priča sa Crvenom zvezdom završena. Brazilac će se pojaviti na pripremama, ali se očekuje da do odlaska ekipe u Sloveniju napusti stadion „Rajko Mitić“. Tu je i mladi Miloš Stojanović koji kao zapeta puška čeka svoju šansu. Ipak, realnije je da u već navedenoj konkurenciji ode negde na pozajmicu da očvrsne.

KINSI KUPIO ZVEZDAŠE ZA SVA VREMENA: Zbog ovoga će ga još više voleti (FOTO) (VIDEO)

Tako bi Crvena zvezda u kvalifikacije za Ligu šampiona mogla da krene u novom štoperskom tandemu, ali bez najavljenih Tošića, Mitrovića i Baše. Sigurno sa Fibelom, a da li ćemu društvo praviti Luković ili Rendulić, daće odogovr pripreme u Sloveniji.

Jasno je da će Crvena zvezda malo novca što ima na raspolaganju pokušati da uloži u jačanje ofanzive, to jest dovođenje napadača i krilnog napadača…

0
0

5 Komentara

  1. ..od pecurkanaca do cirokanaca je kratak „put“…Shtajga-„lovci na talente“ i proviziju PONOVO su se aktivirali u liku i delu krimogenog tvorzica… .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Можеш да промениш надимак али не можеш да престанеш да показује фрустрације на звездиним вестима. Комплекси су неизлечиви!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter