0
Evrokupovi

EURO 2016: Ranjivi Nemci uzeli sva tri boda protiv Ukrajine (VIDEO)

Objavljeno: 12.06.16 u 22:54

Svetski šampion i jedan od najvećih favorita na EP u Francuskoj, fudbalska reprezentacija Nemačke, trijumfom od 2:0 (1:0) protiv Ukrajine otvorila je takmičenje u okviru grupe C.

Utakmica u Lilu imala je žestoku uvertiru na ulicama ovog grada kada su nemački huligani čak i stolicama napali ukrajinske navijače u velikoj tuči koja je još jednom uzdrmala fudbalsku Evropu.

LUDILU NEMA KRAJA: Opšti haos u Lilu, Nemci brutalno napali Ukrajince – stolicama! (FOTO) (VIDEO)

Što se tiče samog meča od njega smo očekivali mnogo jer je bio u pitanju derbi dana i može se reći da je i pored samo jednog viđenog pogotka utakmica opravdala očekivanja.

Svetski prvak Nemačka već u 19. minutu je povela posle snažnog udarca glavom Škodrana Mustafija.

(Izvor: youtube / Sport HD)

Činilo se, bar po početku, da je to bio samo početak goleade Nemaca, a umesto toga Ukrajinci su pokazali da se neće tako lako predati.

Imali su nekoliko šansi u prvom poluvremenu, ali je fantastična reakcija Nojera posle šuta Kačeridija sprečila izjednačenje. Isto je učinio i Boateng kada je akrobatskim potezom sa gol-linije izbio loptu i u očaj bacio Ukrajince.

Međutim, ništa se nije menjalo ni u nastavku, sve do samog finiša meča kada je sevnula ubitačna kontra, prepoznatljiva ljubiteljima nemačkog fudbala. Mesut Ozil je asistirao Bastijanu Švajnštajgeru koji je tako postigao gol posle svega par minuta provedenih na terenu.

(Izvor: youtube / Sport HD)

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Nemačka – Ukrajina 2:0 (1:0)
(Mustafi 20, Švajnštajger 90+2)

Stadion: Pjer Moro u Lilu
Sudija: Martin Etkinson

Nemačka: Nojer – Hevedes, Boateng, Mustafi, Hektor – Kedira, Kros – Miler, Ozil, Draksler (od 78. Širle),  Gece (od 89. Švajnštajger).

Ukrajina: Pjatov, Fedeckij, Kačeridi, Rakicki, Ševčuk – Sidorčuk, Stepanenko – Jarmolenko, Kovalenko, Konopljanka – Zozulija (od 64. Seleznjov).

[/stextbox]

 

Nemačka je tako sada na prvom mestu grupe C zajedno sa Poljskom koja je ranije tokom dana bila bolja od Severne Irske sa 1:0.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter