0
Domaći fudbal

NOVA LICA NA BRDU: Čukarički predstavio tri pojačanja za Ligu Evrope (FOTO)

Objavljeno: 09.06.16 u 15:12

Kao što je i najavljeno FK Čukarički u prvom timu ima trojicu novih igrača. Reč je o Alenu Mašoviću (ofanzivni vezni, 1994. godište, rođen u Novom Pazaru) koji je stigao iz Voždovca (ugovor na četiri godine), Marku Dociću (vezni red, 1993. godište, rođen u Obrenovcu) stigao iz Javora (ugovor na četiri godine) i Asmiru Kajeviću (vezni red, 1990. godište, rođen u Rožajama) stigao iz Rijeke (ugovor na dve godine).

Prilikom predstavljanja u ime kluba prisutnim medijima se obratio potpredsednik Nenad Mirosavljević.

– Ovom prilikom bih da im poželim prvo sve najbolje u novom klubu. Upoznati su sa ambicijama Čukaričkog i nadam se da će svojim znanjem i umećem pomoći da se naši ciljevi ostvare. Kvalitetom i igrama u prethodnim klubovima su zaslužili da dođu ovde. Nisu dovedeni na „reč“, već su duže vreme bili na našem skeneru. Nadam se da će opravdati očekivanja. Tražimo napadača, potreban nam je špic, možda čak i dvojica, naročito posle odlaska Andrije Pavlovića. Ono što je definitivno, hitno nam je potreban napadač, jer prvu utakmicu u Evropi igramo za nešto više od dvadesetak dana. Gledamo ponude, izabraćemo najbolje rešenje, nije važno da li je to stranac ili domaći igrač. Za sada smo uradili dosta dobrih stvari u prelaznom roku. Ostali dolasci će direktno zavisiti od odlazaka – kazao je Mirosavljević.

Evo šta su rekli i novi igrači FK Čukarički:

– Hvala klubu što je imao dovoljno poverenja u moje kvalitete i što me je angažovao. Čukarički je trenutno jedan od najvećih klubova u državi. Pružiću sve od sebe da opravdam poverenje i da sa Čukaričkim ostvarim dobre rezultate. Moji prvi utisci posle nekoliko dana ovde su i više nego pozitivni – kazao je Docić.

FOTO: FK Čukarički
FOTO: FK Čukarički

– Hteo bih da pohvalim pre svega klub, jer mi je pružio šansu. Radi se o klubu koji je ozbiljan evropski projekat i nadam se obostranom zadovoljstvu u bliskoj budućnosti. Bio sam i ranije blizu Čukaričkog, ali se zbog administrativnih problema transfer nije tada realizovao. Verujem da je ovo za mene odlična prilika i šansa da igram fudbal na visokom nivou – kazao je Kajević.

FOTO: FK Čukarički
FOTO: FK Čukarički

– Velika mi je čast i zadovoljstvo što sam postao član Čukaričkog kluba koji iz godine u godinu raste. Nadam se da ću svojim igrama, golovima, asistencijama i generalnom dobrim igrama opravdati poverenje uprave. Ovo je za mene najveći korak u karijeri. Siguran sam da nas očekuju lepi momenti kako u Evropi, tako i u domaćim takmičenjima. Zbog povrede nisam mogao sve od sebe da pružim u Voždovcu, tako da očekujem da ću u narednoj sa Čukaričkim sve nadoknaditi – istakao je Mašović.

FOTO: FK Čukarički
FOTO: FK Čukarički

Prvi tim FK Čukarički sutra ujutru putuje u Austriju na dvonedeljne pripreme.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter