7
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

ZVEZDAŠI MOGU DA ODAHNU: Stiže dugo željeno pojačanje!

Objavljeno: 08.06.16 u 20:28

Jedan od fudbalera koje su mnogi navijači Crvene zvezde prizivali po svemu sudeći će postati novi igrač tima sa Marakane.

Andrija Pavlović, fudbaler Čukaričkog i novopečeno reprezentativac Srbije, nosiće, prema pisanju „Monda“, dres Crvene zvezde od naredne sezone.

Iako već neko vreme traju licitacije, novost je konkretna ponuda koja je, prema pisanju ovog portala, stigla iz „Ljutice Bogdana“ na Banovo brdo.

Klub sa „Marakane“ finansijski teško da može da Čukaričkom da isplati sumu koju „Brđani“ žele, ali je nedostatak ponuda koje bi zadovoljile upravu Čukaričkog Zvezdu izbacio na „pol poziciju“. Ono što će možda biti ključna stvar u prelasku mladog napadača u tabor crveno-belih jeste broj procenata koji će Čukarički dobiti od Crvene zvezde.

SPOJ MLADOSTI I ISKUSTVA: Kako će izgledati novi tim Zvezde

Kako uprava Zvezde očigledno puca na sve ili ništa, svesni su u Čukaričkom da im, u slučaju dobrog rezultata Crvene zvezde u Evropi, može „kanuti“ i veća suma od planiranog i priželjkivanog miliona.

Mondo“ takođe najavljuje da se rasplet očekuje do kraja ove nedelje.

PORUKA IZ RUSIJE: Afrički vezista korak bliži Zvezdi

0
0

7 Komentara

  1. Ronaldo, Mesi, Pogba….!
    Kako cemo vas derati, auuuu!
    A posebna je prica kako ce te trsnuti o zemlju kad vas neko nabije vec u drugom, a sigurno ev. u trecem kolu.

    0
    0
    Odgovori
    • Kao prvo nauci da pises pa onda komentarisi nesto,kao drugo cak i da ispadnemo u trecem kolu idemo u cetvrto kolo kv za LE,znaci na tvoju zalost minimum 6 utakmica u kvalifikacijama ove sezone a mozda i vise…

      0
      0
      Odgovori
  2. Jedino sto me raduje kada vidim kako nesposobnjakovici iz Partizana odradjuju prelazni rok, to je kada vidim ovo neplansko bacanje para i gomilanje igraca koji nisu nimalo jeftini. Ocigledno su se zbog podrske svemocnog Terza i drustvo poprilicno pogubili i malo zalutali, pa dovode po tri ili cetiri skupa igraca na istu poziciju. Kada shvate da od LS nema nista, a igraci pocnu da budu nezadovoljni minutazom, kada od para od Evrope ne bude nista, onda ce rasulo uhvatiti poprilicno maha i odvesti u novu desetogodisnju izolaciju. I tada ce svi biti krivi, najvise Tole, sto ce dug biti veci i od sto miliona, a promenom vlasti kada zakon bude merilo, a ne simpatije svemoguceg, i dugovi dodju na naplatu, bice opet cirkus, vec vidjeno. Bojim se samo da ce Vazura i drustvo do tada uspesno zavrsiti poveren im posao satiranja Partizana, ali valjda ima ko da ih u tome spreci. Na Marakani ce svakako opet katanac da visi, jer ocigledno se vraca vreme kada je Ilija Ivic gomilao igrace i uradio sta je uradio. Terzo izdrzi do kraja i nemoj da se kolebas. Imas od mene apartman u Crnoj Gori ako zagusti.

    0
    0
    Odgovori
  3. добро дошао уроше
    вратите још ђуричића или максимовића ако већ не могу обојица чаврића и два играча страна по крилима

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter