Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da bi vezista Crvene zvezde mogao da pojača Dinamo iz Zagreba.

Ipak, zvanične ponude nema. To je za list Alo potvrdio i sam fudbaler. Danijel Avramovski se priprema za prozivku Crvene zvezde, a kako kaže ima ko da razmišlja o njegovom mogućem transferu.


– Niko iz Crvene zvezde me nije zvao. Očigledno da nisu dobili konkretnu ponudu. Video sam da se piše o mom prelasku, ali ne znam ništa o tome. Pripreme sa Zvezdom počinju 13. juna i na meni je da budem na prozivci. Verovatno moj menadžer Stevan Miković zna više. Videćemo šta će se desiti u narednom periodu, tačnije kada počnu pripreme. Ako me crveno-beli ne budu želeli, prešao bih u Dinamo. To je veliki klub – rekao je Avramovski za Alo.

ZEMLJOTRES NA BALKANU: Dinamo dovodi mladu Zvezdinu nadu?

Menadžer mladog fudbalera je otkrio za koji novac bi Danijel Avramovski mogao na Maksimir, kao i za koliko će ga Zdravko Mamić prodati kroz nekoliko godina.

NOVOSTI IZ ZVEZDE: Poznato kad i ko stiže na Marakanu

– Zvezdi bi više značilo da on igra, pa da ga proda za 10 ili 15 miliona evra, kao što bi to uradio Zdravko Mamić. Ali zbog situacije mislim da će biti zadovoljni i sa 500 hiljada evra, a to je velika šteta. Ne treba tako da gledamo. Da koljemo bika za kilogram mesa, da li to ima smisla – istakao je menadžer igrača Stevan Miković.