8
Domaći fudbal

FOTO: STARSSPORT

‘ŠUŠKA SE’: Da li će Crvena zvezda dobiti ovoliko novca od Dinama?

Objavljeno: 07.06.16 u 09:51

Kao grom iz vedra neba odjeknula je vest da bi vezista Crvene zvezde mogao da pojača Dinamo iz Zagreba.

Ipak, zvanične ponude nema. To je za list Alo potvrdio i sam fudbaler. Danijel Avramovski se priprema za prozivku Crvene zvezde, a kako kaže ima ko da razmišlja o njegovom mogućem transferu.

– Niko iz Crvene zvezde me nije zvao. Očigledno da nisu dobili konkretnu ponudu. Video sam da se piše o mom prelasku, ali ne znam ništa o tome. Pripreme sa Zvezdom počinju 13. juna i na meni je da budem na prozivci. Verovatno moj menadžer Stevan Miković zna više. Videćemo šta će se desiti u narednom periodu, tačnije kada počnu pripreme. Ako me crveno-beli ne budu želeli, prešao bih u Dinamo. To je veliki klub – rekao je Avramovski za Alo.

ZEMLJOTRES NA BALKANU: Dinamo dovodi mladu Zvezdinu nadu?

Menadžer mladog fudbalera je otkrio za koji novac bi Danijel Avramovski mogao na Maksimir, kao i za koliko će ga Zdravko Mamić prodati kroz nekoliko godina.

NOVOSTI IZ ZVEZDE: Poznato kad i ko stiže na Marakanu

– Zvezdi bi više značilo da on igra, pa da ga proda za 10 ili 15 miliona evra, kao što bi to uradio Zdravko Mamić. Ali zbog situacije mislim da će biti zadovoljni i sa 500 hiljada evra, a to je velika šteta. Ne treba tako da gledamo. Da koljemo bika za kilogram mesa, da li to ima smisla – istakao je menadžer igrača Stevan Miković.

0
0

8 Komentara

  1. Ljudi, kako ne kapirate da je taj grobar do koske ili trol (sumnjam ipak da bi neko gubio toliko vremena na trolovanje), ili neki radnik HotSporta koji se predstavlja čas kao Zvezdin, čas kao Partizanov navijač, samo da bi poveo rasprave na vestima, kojih i ovako ima veoma malo.

    0
    0
    Odgovori
  2. Po cemu je zvezda ikada bila filijala vas franjevaca?Znas li ti majmune koliko gluposti izvaljas u jednoj recenici?Al samo jednoj.Ti prvo sto treba da uradis to je da ides kod psihijatra.To ti je savet besplatan.Filijale ne osvajaju Evropu i svet,razumes?Filijale nisu najtrofejniji klubovi svojih zemalja i regiona.To osvaja samo elita tipa Zvezde,Reala,Intera,Mancestera itd.Kada pogledas statistiku vas medju ovom elitom ama bas nigde nema,jadove franjevski.Sad pravac kod psihica.

    0
    0
    Odgovori
  3. Crveno bela kockasta bratija, sramne proslosti, sadasnjosti, a i buducnosti !!! Do juce ste bili nasa filijala, a od DANAS ste nk dinamaaa .!. XXAAXXAA .!. Zivot po kazni, dzepovi prazniiii…KUPICE VAS MAMIC, a vaseg Ciru postaviti za POCASNOG PREDSEDNIKA, kao i vaseg Robija za sportskog direktora fk Simbola Zla YU !!!! .!. XXAAXXAA .!. …………….. ….

    0
    0
    Odgovori
    • То по теби тек треба да буде наравно ако буде!!! Али ретардирани Туђман,Кос и остала коцкаста братија како ти кажеш су вас створили то је факат као што је факат да вам је председник Ћурковић а он је ‘рват колико ме памћење служи!!! Садашњост и шта би било кад би било разлика огромна али ти си глуп да то разумеш!!!!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter