4
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

AGONIJA: Rumunski defanzivac proklinje Partizan i dan kada je došao u Beograd (VIDEO)

Objavljeno: 07.06.16 u 13:27

Rumunski fudbaler Paul Pap danas mrzi Partizan, iako nije navijač Crvene zvezde, a nije ni nosio crno-beli dres. Evo o čemu se radi.

Reč je o sada već bivšem defanzivcu Steaue, kome je igračka karijera krenula nizbrdo posle utakmice sa Partizanom u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Nesrećni Paul Pap bio je krivac za tri od četiri gola primljena u Humskoj i ispadanje rumunske zvezde iz elitnog takmičenja. Posle te utakmice izbačen je iz prvog tima, nije više pozivan u reprezentaciju i završio je u drugoj švajcarskoj ligi.

– Posle utakmice sa Partizanom sam postao obeležen. Posle jedne loše utakmice sam izbačen iz tima i više nisam dobio šansu da igram. Izgubio sam mesto u reprezentaciji Rumunije. Odrekao sam se tri plate samo da odem iz Steaue kao slobodan igrač, iako sam imao ugovor na još četiri godine. Mnogi su me pitali zašto nisam ostao i zarađivao novac, bez obzira što ne igram, ali mene to ne zanima. Najgori momenat u karijeri mi je taj revanš sa Partizanom, proganjaće me do kraja života – rekao je Pauel Pap rumunskim medijima.

Evo kako je Pap kiksirao na utakmici sa Partizanom:

(Izvor: YouTube/RTS Zvanični sajt)

0
0

4 Komentara

  1. Ovako je karijeru zavrsio i Bojan Miladinovic 🙂
    Decko razbijao, napravio dva kiksa i vise nikad nije bio u prvih 11 u Zvezdi.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter