9
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NOVOSTI IZ ZVEZDE: Poznato kad i ko stiže na Marakanu

Objavljeno: 06.06.16 u 10:19

Predsednik FK Crvena zvezda Svetozar Mijailović u razgovoru sa novinarima „Novosti“ između ostalog se dotakao i igrača koji će narednu sezonu provesti na Marakani.

Mijailović je za „Novosti“ rekao da očekuje da klub u narednih nekoliko dana dobije većinu pojačanja:

– Jedan dobar igrač sredine terena trebalo bi da nas pojača, a ne krijemo da bi iz Rusije trebalo da stigne još jedan špic ili krilo.

NOVA PRELEPA ZVEZDAŠICA: Supruga Tomasa Fibela oduzimaće dah kad god se pojavi na Marakani (FOTO)

Potom je dodao:

– Kažem, ne lenčarimo, razgovori i pregovori su u toku i verujem da ćemo uspeti da pojačanja obezbedimo do 13. juna kada počinju pripreme kako bi Grof Božović mogao od prvog dana da ima igrače na koje može da računa.

Takođe, Mijailović je istakao da će Zvezda do 10. juna dobiti odgovor Čukaričkog za Andriju Pavlovića, kao i da su u toku pregovori sa Urošem Đurđevićem.

NEMA ‘ŠTEKANJA’: Zvezda razbija kasu za Ligu šampiona i novog napadača?

0
0

9 Komentara

  1. Neko je pitao odakle pare za pojacanja.Pa pare su od Dragana Djurica,bivseg predsednika kluba iz Humske.Onaj sto je ojadio firme,pa sada placa da bi bio na slobodi.To je onaj sto je godinama uz pomoc Ruzica,Toleta,Dzombe,kupovao titule.Onaj nepismeni taksista.

    0
    0
    Odgovori
  2. Komentari odakle pare, su toliko glupi da nema dalje…
    A vlasnici komentara bi mogli da se opismene, reci da li, ne znam i slicne pisu se odvojeno…

    0
    0
    Odgovori
  3. sta to interesuje navijace odakle novac.hocete ligu sampiona a to nemoze bez igraca koi prave razliku o tome neka brinu sefovi koi primaju platu za to a ako se udje u ligu sampiona kada kane lova pitam se kakav ce tada biti komentar ….mora se rizikovati

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter