14
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

NEMA ‘ŠTEKANJA’: Zvezda razbija kasu za Ligu šampiona i novog napadača?

Objavljeno: 04.06.16 u 11:08

Crvena zvezda želi ozbiljno da se pojača pred start kvalifikacija u Ligi šampiona, a sada je na meti jedan domaći igrač.

Stigli su Tomas Fibel, Adam Mičel i Stefan Milošević. Zadnja linija je pojačana, ali se čeka dolazak još jednog štopera i desnog beka. Ipak, uprava Crvene zvezde sada gleda da pojača i ofanzivnu liniju. Zbog toga kreće u ofanzivu na napadača iz domaće lige.

VEST ‘IZ PRVE RUKE’: Drugi selektor želi da preotme Gudurića od Aleksandra Đorđevića (FOTO)

Naime, kako prenose beogradski mediji, Crvena zvezda kreće u ofanzivu na Andriju Pavlovića, napadača Čukaričkog koji je prošle sezone postigao 18 goloa u Superligi Srbije. Cena špica „brđana“ nije mala, pogotovu posle navodnog interesovanja Rapida iz Beča i Kopenhagena. Austrijanci su po nekim pričama bili spremni da plate i 1,2 miliona evra za Andriju, dok je Kopenhagen bio daleko izdašniji sa dva miliona evra. Ipak, priče oko ta dva transfera su utihnule.

POSLEDNJA LINIJA ZVEZDE MOŽE DA ODAHNE: Posle Fibela potpisuje ‘hobotnica’?

Sada je u igri ponovo Crvena zvezda, a šampion Srbije je spreman da se „isprsi“ najviše što može u ovom trenutku, a to je da razbije kasu i Čukaričkom uplati 300 hiljada evra, plus 30 posto od sledećeg transfera. Slična priča je bila i sa Slavoljubom Srnićem, te ne bi čudilo da napadač „brđana“ već tokom sledeće nedelje bude predstavljen na Marakani.

0
0

14 Komentara

  1. Pa to mi reci sine. Svu ovu mrznju izmedju nas su i doneli ti koji pricaju ijekavicu,stokavicu i sl.Izrazi poput franjevci,ustase su ovde bile strane do 1991.godine.Necu da kazem da je bilo ljubavi medju nama ali mrznje sigurno bilo nije.

    0
    0
    Odgovori
    • Pa ako ne udju u Evropu imamo 10 igraca koji mogu da se prodaju za vise od milion+sponzori+pare od ulaznica u prvenstvu+tv prenosi+prodaja rekvizita..Ne brini…

      0
      0
      Odgovori
  2. Ta kasica ce da bude puna kad se budu punile tribine naseg najveceg stadiona pa se to vama grobarima svidjelo ili ne.Ko ceka taj i doceka.Uvijek sa Zvezdom jedinim timom sa prostora bivse Juge.Svijet zna za nas!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter