4
Domaći fudbal

KAKAV DAN ZA ZVEZDU: Tri pojačanja u jednom danu na Marakani!

Objavljeno: 03.06.16 u 16:34

Crvena zvezda je danas osetno osvežila tim koji će se boriti za plasman u Ligu šampiona naredne sezone.

Pored Tomasa Fibela, francuskog internacionalca koji je stavio paraf na dvogodišnji ugovor sa Crvenom zvezdom, redove aktuelnog šampiona Srbije pojačali su i dosadašnji levi bek Spartaka iz Subotice Stefan Milošević, kao i Adam Mičel, momak sa Novog Zelanda koji je već neko vreme na probi u klubu sa Marakane.

ZVEZDA POVEZUJE REDOVE: Pao još jedan važan potpis (VIDEO)

– Drago mi je što je sve realizovano ovako brzo. Znači mi što sam se vratio u klub u kom sam napraivo prve fudbalske korake. Srećan sam zato što ću od prvog dana priprema biti tu, na raspolaganju treneru Božoviću. Ambicije su mi velike, kao i klubu, poklapamo se, izjavio je Milošević nakon potpisa ugovora na četiri godine.

Mičel će Zvezdin dres nositi naredne sezone, a postoji mogućnost da saradnja bude produžena na još dve godine.

Prema najavama, ovo je tek početak, i Crvenu zvezdu tek očekuju pojačanja u veznom redu i napadu.

IGRAČ KOJI PRAVI RAZLIKU: Delije se tope uz njegove golove, a sada je na korak od Zvezde (VIDEO)

0
0

4 Komentara

  1. Dzaba vam i pojacanja kad ce vas u prvom kolu otresti neki Borat,a JSL cete kako god okerenete morati da namestate.Steta sto vam je ispao OFK jedna sklanjalica manje.

    0
    0
    Odgovori
    • I vaši klubovi iz Toletove Super lige su se sklanjali uzastopce kada ste zacrtali da osvajate titule da bi stigli Zvezdu.

      0
      0
      Odgovori
  2. Lepa vest. Samo onaj gdk što menja nadimke i sam se sebi smeje (samosmeh), malo da izađe na svež vazduh a ne da konentariše skoro svaku novu Zvezdinu vest.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter