10
Domaći fudbal

IGRAČ KOJI PRAVI RAZLIKU: Delije se tope uz njegove golove, a sada je na korak od Zvezde (VIDEO)

Objavljeno: 03.06.16 u 09:20

Crvena zvezda jasno je zacrtala kao cilj dovođenje zamene za Marka Grujića, a novi igrač koji je ušao u uži izbor zaista obećava.

Gledaoci u Srbiji i ljubitelji holandskog fudbala pamte ga po partijama u Fejenordu gde je ponikao i kasnije u prvom timu beležio sjajne partije. U pitanju je Dijego Bisesvar, ofanzivac koji može da pokrije više pozicija i koji predstavlja pravu atrakciju kada je na terenu.

O tome svedoče i njegovi golovi, a beogradski mediji najavljuju da je on na korak od Crvene zvezde. Svakako, najviše bi mu se obradovao Mičel Donald, kome ovog leta idu na ruku transferi crveno-belih posle Tomasa Fibela kog je sam, naručio.

ZASTOJ: Zašto Fibel nije potpisao ugovor?

Bisesvar koji je zajedno sa Vajnaldumom iz Njukasla predstavljao svetlu budućnost ‘Oranja’, postao je sada slobodan igrač, sa prethodnom sezonom, ali i tri pre nje, provedenom u Kajzeriju pod vođstvom Roberta Prosinečkog.

Upravo bivši strateg Zvezde, a sada turskog kluba pun je hvale o Holanđaninu za koga kaže da pravi veliku razliku na terenu i tehnički je izuzetno potkovan.

(Izvor: youtube / JayJayOkocha12)

Dok se njegova situacija ne razjasni, Zvezda bi danas konačno mogla da predstavi Tomasa Fibela, koji je sinoć bio u obilasku Beograda.

NIJE POTPISAO, ALI SE NAVIKAVA: Fibel već okusio čari noćnog života (FOTO)

0
0

10 Komentara

  1. Sa 6.miliona od Grujića pokupovaše pola Evrope,poplaćaše plate i premije i još im pretiče. E moji penzioneri, zato ste ga glasali da Vam penzije idu u rupu bez dna i u Terzine džepove.

    0
    0
    Odgovori
    • Поздравили те Марјановић,Ружић,Тадић,Ђура фризура,Вучелић,Дачић колико властодржаца на једном месту а пензије и плате касниле……..касниле……па се погасила и продала предузећа буд зашто!!!!

      0
      0
      Odgovori
  2. ..Veoma brzo, kada vec bude kasno i za njega i za klub (za koji je vec ooodavnooo kasno), videce da je napravio OGROMNU gresku, kao i veliki broj njegovih prethodnika, za razliku od „rukovodeceg“ organa devastiranja crvenog sramnog klubaaa .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Убиће те мржња сине није то добро!!!! Колико се ко покајао показују резултати и разлика…..мали бедни црве

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter