1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ŽELJKO PANTIĆ: Zašto su otišli kod Đurića oni kojima su vraćena njegova dugovanja?! (VIDEO)

Objavljeno: 01.06.16 u 21:54

Nova epizoda Partizanovog vesnika donosi nam novi komentar Željka Pantića, naravno, sve posle dešavanja na Skupštini kluba 24. maja.

Član aktuelnog rukovodstva Partizana i voditelj ‘Partizanovog vesnika’ u svom tradicionalnom komentaru osvrnuo se na dešavanja sa Skupštine, ali ne one o kojima se najviše pisalo, već o ‘preletu’ predstavnika omladinske škole crno-belih, Dušana Trbojevića, Moce Vukotića…

Oni su, iako zaposleni u klubu, podržali kandidaturu Nenada Bjekovića, što je Pantić posebno apostrofirao u svom obraćanju.

– Ispostavilo se da je najnezadovoljniji deo na skupštini bio onaj koji su činili ljudi delegirani iz Omladinske škole, oni su bili besni. Upravo su se oni sjatili oko Dragana Đurića, kao pilići oko kvočke, a taj Dragan Đurić im je dugovao novac – poručio je Pantić.

ZAVRŠEN NOVI POSAO: Do nedavno u Crvenoj zvezdi, sada zvanično u Partizanu! (VIDEO)

On je pokazao papir kojim Đurić odlučio da nagradi zaposlene u omladinskoj školi, ali su godinama ti bonusi izostajali, a dug prema njima postajao sve veći – do 31.000 evra. Njega je izmirila nova Uprava, sledbenici Đurića, koji se pak, sada vratio kao saradnik Bjekovića.

Šta je sve Pantić rekao, u svom stilu’, pogledajte u prilogu 32. epizode ‘Partizanovog vesnika’:

(Izvor: youtube / DanasConferences)

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter