4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

ZAVRŠEN NOVI POSAO: Do nedavno u Crvenoj zvezdi, sada zvanično u Partizanu! (VIDEO)

Objavljeno: 01.06.16 u 19:14

Predstavljanje novih igrača biće održano sutra.

Posle Saše Marjanovića još jedan fudbaler Radničkog iz Niša bi lako mogao da postane novo pojačanje Partizana.

U pitanju je Petar Đuričković, ofanzivni vezni fudbaler koji iza sebe ima sjajnu sezonu i već je bio na radaru crno-belih, a sada se po završetku sezone, osvojenom Kupu Srbije i poznatim previranjima u Upravi, klub iz Humske ponovo okrenuo 25-godišnjem igraču Radničkog.

To je potvrdio i sam fudbaler u izjavi za ‘Žurnal’.

– Ništa se nije promenilo i svakoga časa očekujem poziv iz Partizana. Dogovorili smo se pre desetak dana da konkretizujemo razgovore odmah posle Skupštine crno-belih. Verujem da će tako i biti – rekao je Petar Đuričković.

GOTOV POSAO: Partizan pronašao pojačanje u Nišu? (VIDEO)

U međuvremenu smo dobili potvrdu de informacije, pa je i definitivno da će Đuričković potpisati sutra ugovor sa Partizanom.

Interesantno, ovaj fudbaler je bio u Crvenoj zvezdi pre par godina kada je trener bio Robert Prosinečki. Tada je postao profesionalac, a pre toga je u Zvezdi bio od svoje 17 godine, a ponikao je u niškom Radničkom. U Zvezdi je bio do 2015. godine.

(Izvor: youtube / spalesg)

0
0

4 Komentara

  1. Inače, Pančev je bio potpisao za Partizan, a onda ga je UDBA otela i on je potpisao za Zvezdu, a Zečeviću su namestili igru… Tada Zeka nije „društveno“ bio još uvek toliko jak… Toliko o Pančevu (Judi, koferu, DB,…) i o priči o 30 serebrnjaka, u naravmo njenom prenesenom značenju… Ti to najbolje znaš…

    0
    0
    Odgovori
  2. Juce gey, a danas IZLECENNNNN…OZDRAVIO JE, ISTERALI SU DJAVOLA IZ „NJEGA“ .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter