3
Domaći fudbal

FOTO: FK Partizan

BITKA: Partizan želi brzonogog napadača, Turci kvare posao?

Objavljeno: 31.05.16 u 23:58

Partizan je spremio zvaničnu ponudu za brzonogog napadača, čeka se odgovor…

Pred Partizanom je paklenih 20 dana. Pronaći adekvatna pojačanja za napad na titulu i Ligu Evrope. Sportski direktor Ivica Iliev se već zahvalio nekim igračima (Marko Jovanović prim aut), a sada je red da stignu pojačanja. Prvo je pred vratima, ako je verovati MocartSportu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kako ovaj list javlja, Partizan je spremio ponudu za Samjuela Ovusua. Napadača iz Gane, člana Radnika iz Surdulice. Naime, crno-beli su spremni da izdvoje 250 hiljada evra za Ovusua i daju 20 procenata od sledeće prodaje.

STIŽE POJAČANJE: Vermezović šalje vezistu u Humsku?

Surduličani i dalje razmišljaju, pošto se nadaju ponudi iz Turske vrednoj 300 hiljada evra. Tim novcem bi Radnik izgurao sledeću sezonu.

0
0

3 Komentara

  1. Kao prvo Ovusu ne dolazi u FKP jer je 400 k evra vec prihvaceno od turskog prvoligasa stim sto 15% od tog transfera ide Goranu Milovanovicu.
    Pod dva FKP i da moze ne sme da dovede ovog fudbalera jer je uprava faktici pred sut kartom tako da ne bi bilo primereno dovoditie nekog ko nije u planovicma buduce uoprave

    0
    0
    Odgovori
  2. Pa mnogo im je bolje da prihvate ponudu Partizana jer ce imati ozbiljan prinos od procenta koji im pfc nudi. Mnogo bolje…

    0
    0
    Odgovori
    • Bolje mu da dodje u mali klub u raspadu, nego da ide u inostranstvo?! A posebno ce iz komsijskog malog kluba opasno da se proda?! Ne lupetaj…

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter