11
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OŠTRO: Partizan kažnjava najratobornije članove Skupštine

Objavljeno: 27.05.16 u 22:30

Privremena uprava FK Partizan razmatra mogućnost da oštro kazni najratobornije članoce Skupštine na skandaloznoj izbornoj sednici održanoj u utorak.

Pale su teške reči. Malo je falilo da dođe i do fizičkog sukoba. Na kraju posao nije odrađen, Partizan je ostao bez predsednika, a sada klubom rukovodi privremena uprava u kojoj su Mile Jovičić, Milorad Vučelić i general Radivoje Radinović. Oni neće sedeti skrštenih ruku, već će naporno raditi.

LJUBOMORA ILI ALIMENTACIJA: Bivša supruga Valerija Božinova ‘poludela’ zbog ove srpske lepotice (FOTO)

Kako Novosti saznaju prvi zadatak biće kažnjavanje najbučnijih i najratobornijih delegata. Tako oštre kazne čekaju Savu Miloševića, Zvonka Vargu, Zvonka Živkovića, Dušana Trbojevića i Slobodana Stanojevića. Protiv njih će biti pokrenut disciplinski postupak, a preti im i isključenje iz Skupštine. Njima se na teret stavlja skandalozno ponašanje kojim se najgrublje krši statut kluba.

PROMENE U PARTIZANU: Poznato šta će biti sa klubom

0
0

11 Komentara

  1. Ovaj sto se potpisao Istina, napisi koji je pa to medjunarodni trofej osvojila Zvezda,od kad je Srbija samostalna,nelupetaj druze, i ne racunaj ono iz Barija u vreme Jugoslavije, kad je Zvezda imala tim poput reprezentacije, koliko je igraca iz tog tima proslo Zvezdinu skolu fudbala,koliko od njih je poniklo u Zvezdi, lepo je setiti se uspeha iz Jugoslavije,ali od uspomena se ne zivi,jer od kad je Srbija samostalna, Zvezda nema rezultate u Evropi ni priblizno Partizanu i Dinamu,zato nezameri,najbolje cuti,ili dobro razmisli pre pisanja komentara,prastaj ako si se nasao uvredjenim,ali Zvezda Jugoslavije je jedno,a Zvezda Srbije nesto sasvim drugo, partizan je tu neuporedivo bolji od kad je Srbija samostalna, bodovanje i mesto govore sve,vi ni medju 200,pozdrav.

    0
    0
    Odgovori
    • Ma nemoj! Znaci fudbal je poceo da se igra od kad je Srbija samostalna? E moj zumbule, kako tebi nije dobro…Zasto je onda placizan slavio finale kupa sampiona od pre 100 godina?

      0
      0
      Odgovori
  2. A sta je sa Milosem Vazurom, jel se on pristojno ponasao? U svakom ozbiljnijem klubu, takva osoba ne bi mogla da dogura dalje od ekonoma.

    0
    0
    Odgovori
  3. Ovo je sramota kako manjina pokusava da bude vecina. Ovi opet udaraju na Trbu covek koji je najveci sponzor FKP. To je dovoljan dokaz da Vucelic neki general i Mile nisu za veliki Partizan. Jednogladno pa izgleda da nije jednoglasno pa ovo je smesno. Ovo sve lici na Zvezdu pre deset godina, pa Grobari moji razmislite sta nas ceka u narednih deset godina.

    0
    0
    Odgovori
    • Pa da su ovi Nedicevi imali vecinu ne bi pravili skandal od Skupstine i prekinuli je vec drugi put. Zato ne lupaj kretencino glupa, Curkovic je imao v ecinu i sa i bez ovlascenja, a Nedivec Bjekovic nije imnao vecinu ni sa laznim ovlascenjima.31-27 za Curkovica bez ovlascenja. Tako da zaradjuj sendvic na drugom mestu. Idi hvali Vucica, to je lakse.

      0
      0
      Odgovori
  4. Pogledajte samo Savinu facu i sve će vam biti jasno.Čovek nije bio sav svoj,mada je on i onako diskutabilna ličnost,pravi licemer.Na skupštini su trebali da mu donesu alko test,da izmere koliko promila ima u sebi jer je bio pod mnogo maligana.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter