13
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SRAMNI PODACI: Članovi Skupštine Partizana prodavali glasove kao na pijaci, ‘papreni’ cenovnik…

Objavljeno: 26.05.16 u 10:02

Malo je reći ‘bruka i sramota’ za sva dešavanja na Skupštini Partizana, a dva dana kasnije na površinu izlaze novi skandalozni podaci.

‘Ovlašćenja i prenos prava su pravno moguća’, poručivala je vlast. ‘Ma to je nemoguće, lažete!’, bio je odgovor opozicije. Reč po reč, uvreda po uvredu i Skupština Partizana po mnogima ocenjena je kao cirkus.

Međutim, šta tek reći na podatke koji se pojavljuju dva dana kasnije, a koje iznosi Dnevni list ‘Sport’, koja pokazuju koliko je svima ‘stalo’ do Partizana, a koliko do sopstvenog džepa.

HOĆE LI PONOVO BITI HAOSA? Novi pokušaj za formiranje rukovodstva Partizana

Naime, iako se ne navode imena, nove informacije govore da su članovi Skupštine prodavali svoje glasove uoči izbora, a postojala je i jasna cena. Kao na pijaci.

Jedna strana je tražila 3.000 evra za ‘prelaz’ na drugu, koji su pak, imali veću cenu, od čak 4.000 evra za svoj glas!

CRNO-BELI BROD TONE SVE DUBLJE: ‘Glas razuma’ napušta Partizan?!

Neki su, navodi ‘Sport’, tražili i mesto za sinove u klubu, marketingu, pa čak i direktorske fotelje. Pogađate, u svakom slučaju, finansijski momenat bio je daleko iznad interesa Partizana, koji je, to se mora reći, u velikoj krizi…

0
0

13 Komentara

    • Zurnal i Sport se oduvek ulizivaju partizanu a ovi samo prepisuju vesti…ne znam samo zasto si siguran da ovo nije tacno,kad se godinama radi po istom principu i niko u klubove ne ulazi tek tako,vec samo iz sopstvenih interesa,da se omasti o neki transfer ili sl.mahinaciju.Ovo je milion posto tacan podatak.

      0
      0
      Odgovori
  1. Samo lajete i lupate. Dajte diokaze, ko je kome prodao glas i za koliko? Jadan je novinarski poziv kad svaka budala pise sta hoce. Da nije mozda i Tito ziv ?

    0
    0
    Odgovori
  2. e ljudi moji mi se ovde prepucavamo da je njima partizan ili zvezda iznad svih vidim čast pojedinim legendama ova dva kluba ali terzić,kokeza,vazura čović,nedić itd čije su oni legende u pm.džaja koji jeste bio fudbaler ali ko čovek je ala paltini i čurkovic i bjeka.mene samo jedno zanima gde su pare toliki silni milioni nestali od transfera a niko pare da vrati.svi kazu nisam kriv a ko je kriv jel narod kriv.

    0
    0
    Odgovori
  3. Jaja na prodaju po povoljnoj ceni za komsije imamo sve na lageru od nojevih do kokosijih!!! Jos malo pa nestalo pozurite muceni grobari trebace vam za vase vazure,bjeke,zeke,vucele,nedice. Hahaha

    0
    0
    Odgovori
  4. Sitna poturanja od strane poturica, nista posebno, navikli smo na ubode crvenih „komaraca“ zarazenih virusom kradje, prosjacenja, a i jos nekoliko venericnih bolestina samo njima iz gancimale svojstvenim…Odlicno se zna da za FKP postoji nekoliko jakih „kupaca“, pa bi sada loma svi da se ogrebu, a posebno sluge rezima i nazadni kadar, samo, odlicno se Svetinja nosi sa cmarom zapada, eksponentima eksponata srama i Jude Srbije !!! Moj GENETSKI KOD JE JACI OD TVOG-PORUKA OD NAS ZA VAS, DOBICETE K…. tj. NISTA .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  5. Cirkus od kluba i jos jedna potvrda da im je osnovna i jedina parola,partizane plati me…
    kako navijaci,tako clanovi uprave a isto vazi i za fudbalere.Do juce na severu a zarad para i sopstvenih interesa se sele u komsiluku.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter