1
Fudbal

FOTO: STARSPORT

PUTIN OBJAVIO, I TO SA ZADOVOLJSTVOM: Nemac će igrati za Rusiju na EP!

Objavljeno: 26.05.16 u 12:25

Rođen u Ukrajini, odrastao u Nemačkoj, a nosiće dres sa grbom – Rusije.

Predsednik Rusije Vladimir Putin dao je svoju saglasnost, čak i ubrzao postupak dodele ruskog državljanstva Romanu Nojštaderu, fudbaleru Šalkea koji je rođen u Dnjepropetrovsku.

VARDI I MAREZ GA ČEKAJU: Lester kupuje srpskog reprezentativca?

To će biti svojevrstan presedan, s obzirom da je Nojštader prošao mlađe selekcije Nemačke, a čak i odigrao dva susreta za ‘A’ tim ‘pancera’, a sada će braniti boje Rusije.

– U skladu sa ruskim ustavom, sa zadovoljstvom mogu da objavim da je Nojštader novi državljanin Rusije – izjavio je Putin.

SA TRIBINA NIJE ZANIMLJIVO: Zašto gledati ‘orlove’ na stadionu, kad može ovako… (FOTOGALERIJA)

Interesantno, novopečenog ‘Rusa’ Nojštadera imaće priliku da vide na delu i naši ljubitelji fudbala, istina preko malih ekrana, pošto će ‘zbornaja’ generalnu probu pred EURO imati protiv selekcije Srbije u Monte Karlu 5. juna.

0
0

1 Komentara

  1. sta je na ovoj slici … ??? kako ovi likovi ( sumnjive proslosti i sadasnjosti u vodjenje TRULE_PREZADUZENE zvezde) na slici imaju sa naslovom i tekstom …??? da, zaboravih … bez njih bi sve bilo mizerno i prazno …

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter