18
Domaći fudbal

GROBARI SU OVO ČEKALI: Andrija Živković progovorio o odlasku iz Partizana

Objavljeno: 26.05.16 u 00:17

Živković je demantovao neke navode medija, ali i potvrdio ono čega su se mnogi navijači Partizana pribojavali.

Prethodnih dana mnogo se pričalo o odlasku iz Partizana, a najveći ‘bum’ izazvao ne portugalski „O’Žogo“ koji je objavio da je dogovor postignut i da će Andrija Živković ovog leta potpisati ugovor sa Benfikom.

Međutim, sam igrač je danas to demantovao.

– Ni mene, ni mog menadžera, niko nije zvao iz Lisabona. Nisam se čuo ni sa Ljubom Fejsom, koji igra u Benfiki. Da nešto zna, verovatno bi mi rekao. O drugim ponudama pričaću kad dođe vreme, još ne znam gde ću nastaviti karijeru – rekao je Andrija Živković za Blic.

HOĆE LI PONOVO BITI HAOSA? Novi pokušaj za formiranje rukovodstva Partizana

Ipak, to što je demantovao odlazak u Benfiku, ne znači da će ostati u Partizanu. Naprotiv, i sam je najavio da je ‘lepom periodu došao kraj’.

– Jeste da imam 19 godina, ali mislim da sam igrama i odnosom prema dresu ostavio trag u voljenom klubu. Biće mi teško bez Partizana i „grobara“, međutim, tešim se da sve što je lepo ima kraj. Niko nije nezamenjiv, pa ni ja. Partizan ima nekoliko talentovanih fudbalera koji mogu da zauzmu poziciju na kojoj sam igrao – poruka je Živkovića.

SA TRIBINA NIJE ZANIMLJIVO: Zašto gledati ‘orlove’ na stadionu, kad može ovako… (FOTOGALERIJA)

I pored toga što već nekoliko meseci ne igra zvanične utakmice, Andrija Živković dobio je poziv od novog selektora Srbije Slavoljuba Muslina i danas je igrao u drugom poluvremenu prijateljske utakmice protiv Kipra (2:1).

0
0

18 Komentara

  1. Ako sad ode iz Partizana, verujem da će osetiti mržnju navijača čak i bude igrao za reprezentaciju. A sad da čujemo njegovog oca koji je govorio da će se odužiti klubu po isteku ugovora i prvo pregovarati sa PFC-om.

    0
    0
    Odgovori
    • Onaj koga novac ne zanima, samo da mu dete bude srecno??? :))) A sada ga licitira po celom kontinentu kao na stocnoj pijaci… A mali kaze da misli da je ostavio trag… Da je ostavio, jeste. No verovatno ne onakav kakav misli…

      0
      0
      Odgovori
  2. KONJSPIRATORE nemoj da petljaš državnu politiku sa FKP mi nikada nismo bili državni proekat od nacijonalnog značaja taj epitet FKP nikada nije poneo u svojoj istoriji , za razliku od vas . I ovde u Srbiji važi pravilo “ ne sme niko da bude veći od FK DP “ u skladu sa demokratijom , pa zamislite da na primer Čuka postane nešto kao LUDOGOREC, pa to nije dizvoljeno da vas neko ugrozi . Vama je u svim sportovima se socijalizuju dugovi na neverovatan način jer ste jadni smešni i bezvredni , u skladu sa FRANKOVOM željom , ali on batice neće dugo da se bavi . A što se tiče ANDRIJE i on ima da progovori kaoko i ko je vršijo pritisak na njega, i pod kojim je GRUIĆ otišao t.j potpisao sa Liverpul , a onda batice ima da se ĆUDIŠ .A u FKP ima talenata koliko hoćeš što tebi veoma vidljivo smeta , pa pozovi FRANKA da oduzmete SCT jer on je supermen-betmen -hi-men…….

    0
    0
    Odgovori
    • Na čemu si ti,sine?Lupetaš nebuloze kako nikad niste bili državni projekat a upravo ste to postali od samog osnivanja,kao vojni klub.Iskreno se nadam da će vas neko ugasiti za sva vremena,kao najveće zlo našeg sporta i to uskoro.

      0
      0
      Odgovori
  3. Ovo je nauk talentovanoj deci da se ne zaleću kad biraju za koga će igrati. Nije svejedno. Partizan je uvek bio i ostaće mali klub koji privlači solidan broj navijača. Nešto kao Valensija u Španiji. E sad; to što je par navijača došlo u vrh vlasti na nivou Saveza i države uopšte, pa pokušalo da od ovog malog ali simpatičnog kluba pravi ono što nije, da na silu nabija kojekakve titule, za rezultat će imati očaj navijača i ovakav odnos prema deci koja vole klub. Volite svoj klub onakav kakav jeste. Kuče mora da izađe iz čakšira. I ostavite decu na miru.

    0
    0
    Odgovori
    • Izgleda da si se malo prehladio. Hajde lekic pa u krevet. Neka te mama zasuska sa jorganom od perja, a i glavicu stavi na perjani jastuk. Toga barem SKUPLJACI PERJA IMAJU.

      0
      0
      Odgovori
    • konjspiratore idi leči komplekse kod vaših legendi vučić-čović-vućić…..to samo u srbiji mazu oci fifi i uefi.FSS koji vam je bio zaleđina za vas prljav ves to samo u srbiji za godinu dana ko fol smanji se dug za 25 miliona evra.a nigde uspeha po evropi i jedino u srbiji uz pomoć drzave i poplava sve otuislo u zvezdanu

      0
      0
      Odgovori
    • Velicina Partizana se najbolje ogleda u tvom ocaju, kompleksima i osakacenim emocijama… Sam tvoj boravak i ostavljanje komentara na vesti o „malom i nebitnom“ klubu, pokazuje koliko strahopostovanje gajis ka istom…

      0
      0
      Odgovori
  4. Ova budala daje izjave kao da jos igra u partizanu i da neko hoce da ka kupi dabogda ti se desi sve sto ti je mix pozeleo.
    Pravis nas budalama trece lice ovo ono a sad kao niko mog menadjera nije zvao .

    0
    0
    Odgovori
  5. Ova budala daje izjave kao da jos igra u partizanu i da neko hoce da ka kupi dabogda ti se desi sve sto ti je mix pozeleo.
    Pravis nas budalama trece lice ovo ono a sad kao niko mog menadjera nije zvao

    0
    0
    Odgovori
  6. Sve sto zelim reci o ovom mega izdajniku I stetocini je da bog da bio vecita rezerva u buducem klubu a otac to sav novac koji ce na tebi za raditi potrosio za lecenje.Is to Selim I tvom pederu menadzeru odnosno Faljiju I Predragu. Da bog da dobili sidu I preneli je tvom ocu !Mali dzukac, kuss old svetinje, stoko jedna!

    0
    0
    Odgovori
    • Kakva ste vi ‘svetinja’ to smo imali prilike da vidimo na onoj vasoj skupstini ili stocnom sajmu sta vec bese.A,tebi preporucujem da jutros krenes put Laze tamo prosto vape za takvim bolesnicima.

      0
      0
      Odgovori
      • Vama je Vucic dekretom postavio upravu i ne znam kako imas obraza da pricas na tu temu. Ta je li ih doveo sve , kao magarce, za usi.

        0
        0
        Odgovori
        • Ko prica o politickom namestanju.ako je vucic zvezdi namestio a sta je radio marjanovic,cvetkovic,dazic,ruzic,tadic……nemojte vi samo da pricate o politicarima treba da vas rasformiraju vi ste zlo videli smo nemozete ni predsednika da izaberete bez buke.

          0
          0
    • Neka se tebi vrati sve što si poželeo nekom drugom a u ovom slučaju Andriji i njegovom ocu.I zapamti,dečko nije igrao u Zvezdi,čim pominješ svetinju,već u malom klubu iz komšiluka.

      0
      0
      Odgovori
    • Mrzim partizan,ali ti si samo jedno g…o kojem duša smrdi! Kuneš momka kao baba,a ne kapiraš da se sve vraća kao bumerang. Fuj!

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter