Skupština FK Partizan ne samo da nije donela rešenje turbulentne situacije u klubu, već je nanela nenadoknadivu štetu imenu i ugledu kluba.

I ne samo da nije doneo ništa dobro, već to isto odvodi iz kluba. Jedini koji je bio pribran i govorio u interesu Partizana na Skupštini u utorak bio je Gordan Petrić, legenda kluba i nekadašnji generalni sekretar.


Brecnuo se na okupljenju vlast i opoziciju pitajući ih da li su normalni, a onda poentirao da ukoliko se ovakva bruka nastavi ‘pustiće bradu i brkove i otići na planinu’.

GROBARI SU OVO ČEKALI: Andrija Živković progovorio o odlasku iz Partizana

Posle (ne)prospavane noći Gordan Petrić dobro je razmislio o svemu i vrlo je blizu da prelomi i – podnese ostavku na članstvo u Skupštine kluba.

– Jako sam blizu te odluke. Samo zbog jedne stvari. Ne mogu da se stavljam na stranu Ćurkovića ili Bjekovića, koji su mi davnih dana bili rukovodioci, a danas su mi prijatelji. Neprirodno je da jednom od njih dajem svoj glas – izjavio je Petrić za ‘Novosti’.

– Evo im na raspolaganje uskoro moj glas, pa neka ga dodele nekom drugom ko će glasati za nekog od njih. Nemam reči kojima bih opisao ono što sam doživeo u utorak u Zemunu – ogorčen je Petrić.

HOĆE LI PONOVO BITI HAOSA? Novi pokušaj za formiranje rukovodstva Partizana

Inače, juče su se pojavile informacije da će se nova Skupština održati već 6. juna. Nadajmo se bez onako mučnih scena…