0
Evropske lige

IBRA PONOVO BRILJIRA: Tek se zagrevam…

Objavljeno: 22.05.16 u 14:26

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović na oproštaju od Pari Sen Žermena poručio je da će mu nedostajati klub, ali i istakao da se tek zagreva za još bolje igre u nastavku karijere.

Ibrahimović se sa dva gola u jučerašnjem finalu Kupa Francuske, u kojem je njegov tim slavio protiv Marselja (4:2), oprostio od kluba na najbolji mogući način i trijumfalno završio neverovatnu sezonu.

– Kada sam stigao rekao sam da ću se pobrinuti za sve, to sam i uradio. Ovaj tim je zaista sjajan i ono što smo uradili u prethodne tri godine je neverovatno. Nedostajaće mi klub. U njemu sam odigrao jednu od najboljih sezona u životu. Postigao sam 50 golova, ali još se zagrevam. Bila je ovo velika avantura za mene. Nisam naučio da pričam francuski, ali sam došao, video i pobedio – rekao je Ibrahimović za Eurosport u svom dobro poznatom maniru.

Ibrahimović se od Parižana oprašta sa četiri trofeja šampiona Francuske, dva Kupa, tri Liga Kupa i tri Superkupa.

Koliki je uticaj Ibrahimović ostavio na francuski fudbal, najbolje ilustruje činjenica da je francuski predsednik Fransoa Oland istakao da je švedski napadač mnogo doprineo kvalitetu Lige 1.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter