4
Domaći fudbal

FOTO: FK Crvena zvezda

PREGOVORI: Iskusan ‘štoper’ bira izmađu ostanka u Bundesligi i Crvene zvezde?

Objavljeno: 19.05.16 u 09:02

Čini se da je Crvena zvezda blizu pronalska rešenja na poziciji štopera, a Delijama će se sigurno svideti novi „pik“ uprave kluba.

Aleksandar Luković sigurno ostaje još godinu dana. Tu je i mladi Miloš Stojanović. Na Edsona Silvu se više ne računa, nepoznata je situacija oko Zorana Rendulića, dok Savo Pavićević kuburi sa povredama. Prvi cilj uprave kluba je za ovo leto da dovede dva kvalitetna štopera i tako se ojača bedem pred golom Damira Kahrimana pred start kvalifikacija za Ligu šampiona.

Prvi „pik“ Zvezdana Terzića je Duško Tošić. Sa njim se razgovaralo i sve je u rukama iskusnog fudbalera i Bešiktaša. U međuvremenu sportski deo uprave je našao još jedno rešenje. Reč je o bivšem reprezentativcu Srbije, Gojku Kačaru. Nekadašnjem fudbaleru Vojvodine ističe ugovor sa HSV-om i slobodan je igrač. Ruku na srce, Gojko je više igrač sredine terena, ali može da igra na poziciji štopera, kako bi savremeni fudbal „rekao“, on je univerzalac. Kako Kurir prenosi, cena Kačara, to jest njegova potraživanja ne bi bila veliki problem za Crvenu zvezdu, te će operativac Blažo Raosavljević uskoro krenuti u realizaciju tog transfera.

FOTOGALERIJA: Fudbaleri sve dresove poklonili bratu Aleksandra Jaćimovića, kako je Katai proslavio prvi het-trik (FOTO)

Menadžer i stric Gojka Kačara, Milan istakao je za Kurir da će njegov bratanac sigurno napustiti HSV, ali da li će karijeru nastaviti u Zvezdi zavisi samo od fudbalera.

– Još se ne zna gde će Gojko nastaviti karijeru. Sigurno je samo da napušta Hamburg. Što se tiče odlaska u Crvenu zvezdu, mogu samo reći da je Gojko taj koji odlučuje o svom novom klubu – rekao je Milan Kačar za Kurir.

TUČA U ČAČKU, ZVEZDA NA 3:0: Krvnički start na Grujića i razjareni Donald (VIDEO)

Rasplet ćemo sigurno saznati do početka juna, jer pripreme za novu sezonu šampion Srbije kreće 14. juna.

0
0

4 Komentara

  1. Kakav bre crni Lukovic, em je katastrofa od igraca, rupetina jedna prespora em ima jako velika primanja koja se mogu dati nekom ozbiljnijem i kvalitetnijem stoperu, sa njim necemo daleko dogurati, vreme ga je pregazilo a mi vremena sve manje imamo jer nemamo ni jesnog kvalitetnog stopera REALNO

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter