0
Fudbal

NOVI POČETAK: Strutman vraćen u reprezentaciju Holandije

Objavljeno: 18.05.16 u 19:31

Selektor Holandije Dani Blind objavio je danas širi spisak fudbalera za predstojeće prijateljske mečeve, na kome se našao i Kevin Strutman, posle više od dve godine pauze zbog povrede kolena.

Blind je danas objavio spisak sa 26 imena koji će igrati prijateljske mečeve sa Irskom, Poljskom i Austrijom. Strutman je poslednji put za reprezentaciju nastupao u martu 2014. godine, protiv Francuske, a tada je igrao samo 39 minuta, pošto je morao da izadje zbog povrede.

U timu se tokom kvalifikacija za Evropsko prvenstvo osećalo njegovo odsustvo, pošto ekipa nije uspela da se plasira na kontinentalni šampionat, samo dve godine pošto je igrala u polufinalu Svetskog prvenstva.

Blind je pozvao i 19-godišnjeg „vezistu“ Utrehta Barta Ramselara, koji će debitovati u seniorskoj reprezentaciji. Veteran Vesli Snajder je pozvan u tim i trebalo bi da dodje do 121. nastupa za nacionalni tim, iako neće moći da igra protiv Irske, zato što sa svojim klubom Galatasarajem treba da igra kup.

Kapiten Holandije Arjen Roben propustiće ove prijateljske utakmice zbog povrede, dok najbolji strelac „lala“ svih vremena Robin van Persi nije pozvan u tim.

Holandija 27. maja u Dablinu igra protiv Irske, protiv Poljske 1. juna u Gdanjsku i protiv Austrije 4. juna u Beču.

Na Blindovom spisku se nalaze:

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Golmani: Jasper Silesen, Kenet Vermer i Jerun Zut.

Odbrana: Partik van Anholt, Dejli Blind, Džefri Bruma, Virgil van Dajk, Keni Tete, Džoel Veltman, Ron Flar i Jetro Vilems.

Sredina terena: Rihedlz Bazur, Marko van Ginkel, Dejvi Pruper, Bart Ramselar, Vesli Snajder, Kevin Strutman, Toni Vilhena i Džordžinio Vajnaldum.

Napad: Memfis Depaj, Bas Dost, Vinsent Jansen, Luk de Jong, Jirgen Lokadija, Lusijano Narsing, Kvinsi Proms.

[/stextbox]

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter