Da li su to najavljena pojačanja koja su već ugovorena, kako je juče poručeno iz Partizana?

Juče je generalni direktor Partizana Miloš Vazura najavio da Ivan Tomić i Ivica Iliev uveliko rade na transferima za letnji prelazni rok i da su neki već dogovoreni.


IZ PARTIZANA PORUČUJU: Licenca je tu! Dovodimo jaka pojačanja, a neka su već ugovorena (VIDEO)

To bi, kako stvari stoje, mogla da budu ozbiljna pojačanja u napadačkoj liniji, s obzirom da ‘Kurir’ ovog jutra piše da se radi o dvojici iskusnih napadača, sa mnogo iskustva u Evropi, što je mladom timu Partizana preko potrebno.

U pitanju je tandem Danko Lazović-Nikola Đurđić, koji bi četvrti, odnosno, prvi put obukli crno-beli dres.

Danko Lazović se nekoliko puta vraćao u srpski fudbal, a poslednji put u Humskoj je bio pre dve sezone. Otišao je u Kinu, a zatim i u Olimpiju iz Ljubljane, gde se nije naigrao, zbog prekršenih FIFA pravila, posle čega je nekoliko meseci bio bez zvanične utakmice.

PARTIZAN PRED SUSPENZIJOM IZ EVROPE? Evo šta o tome kaže Ivan Tomić

Nikola Đurđić je sa druge strane iz Srbije, tačnije, Voždovca otišao pre sedam godina, i za to vreme igrao u Haugesundu, Helsinborgu, Grojter Firtu, Augzburtu, Malmeu sa kojim je ušao u Ligu šampiona i na kraju, ovog proleća, bio je na pozajmici u Fortuni iz Dizeldorfa.

Član je Partizanovog ‘dželata’, Augzburga, kome bi crno-beli ipak morali da plate za transfer, jer Đurđić ima ugovor do 2017. godine, ukoliko ga ne dovedu na pozajmicu, kako je ovaj napadač igrao prethodnih godinu dana u Malmeu i Fortuni.

OŠTRO PREMA SVOJIMA: Božinov objasnio Bugarima zašto je nosio srpsku zastavu posle finala Kupa