13
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PARTIZANOVE BOMBE PRELAZNOG ROKA: Prekaljeni napadački tandem na vratima Humske!

Objavljeno: 17.05.16 u 09:40

Da li su to najavljena pojačanja koja su već ugovorena, kako je juče poručeno iz Partizana?

Juče je generalni direktor Partizana Miloš Vazura najavio da Ivan Tomić i Ivica Iliev uveliko rade na transferima za letnji prelazni rok i da su neki već dogovoreni.

IZ PARTIZANA PORUČUJU: Licenca je tu! Dovodimo jaka pojačanja, a neka su već ugovorena (VIDEO)

To bi, kako stvari stoje, mogla da budu ozbiljna pojačanja u napadačkoj liniji, s obzirom da ‘Kurir’ ovog jutra piše da se radi o dvojici iskusnih napadača, sa mnogo iskustva u Evropi, što je mladom timu Partizana preko potrebno.

U pitanju je tandem Danko Lazović-Nikola Đurđić, koji bi četvrti, odnosno, prvi put obukli crno-beli dres.

Danko Lazović se nekoliko puta vraćao u srpski fudbal, a poslednji put u Humskoj je bio pre dve sezone. Otišao je u Kinu, a zatim i u Olimpiju iz Ljubljane, gde se nije naigrao, zbog prekršenih FIFA pravila, posle čega je nekoliko meseci bio bez zvanične utakmice.

PARTIZAN PRED SUSPENZIJOM IZ EVROPE? Evo šta o tome kaže Ivan Tomić

Nikola Đurđić je sa druge strane iz Srbije, tačnije, Voždovca otišao pre sedam godina, i za to vreme igrao u Haugesundu, Helsinborgu, Grojter Firtu, Augzburtu, Malmeu sa kojim je ušao u Ligu šampiona i na kraju, ovog proleća, bio je na pozajmici u Fortuni iz Dizeldorfa.

Član je Partizanovog ‘dželata’, Augzburga, kome bi crno-beli ipak morali da plate za transfer, jer Đurđić ima ugovor do 2017. godine, ukoliko ga ne dovedu na pozajmicu, kako je ovaj napadač igrao prethodnih godinu dana u Malmeu i Fortuni.

OŠTRO PREMA SVOJIMA: Božinov objasnio Bugarima zašto je nosio srpsku zastavu posle finala Kupa

0
0

13 Komentara

  1. Ja verujem u TOMIĆA i Ilijeva pre svega TOMIĆU ne razumem što da ih blatimo , došli su u klub kada je sve gorelo , a još (gori) pokušavaju da nas upale do temelja preko medija (pisanih-elektroski ) politika i mafija .Ja ne očekujem Ronalda i Mesija u FKP ali od Tomića očekujem dr MO-a , Žuku , Diaru ( naravno u vidu novih lica a sa njihovim hvaliteteom) jer da posetim ovaj trio je doveo TOMIĆ kao sortski direktor .Treba malo strpljenja ja mislim da je pogodijo sa Goguom i Evertonom ,Everton u toku jedne tekme kao da vozi mopet po terenu (svuda ga ima) Gogua je sve bolji i bolji , u KUPU je odigrao maestralno .Ako dovedu SOMU i još jednog desno krilo ( naj srećni bi bio da ŽILE zaume tu poziciju ) i naravno da VIZURA spakuje kofere iz FKP , jer je član bade koja pokušava da opstruiše FKP on nema mesta u našoj svetinji .

    0
    0
    Odgovori
  2. Nisam protiv Danka i Djurdjica, verovatno bi bili dobar tandem, ali je mnogo bolje da pokusaju dovesti Sumu i Tawambu. Treba se resiti i Bozinova i Fofane.

    0
    0
    Odgovori
  3. Uprava da podnese ostavku,nova da proba da zadrzi Andriju Zivkovica u tandemu sa Mihajlovicem i Vlahovicem e to bi bila bomba,ovo sve ostali igraci za penziju

    0
    0
    Odgovori
  4. Grobarima sve smeta sad danko nevalja a kad je odlazio pljuvali su upravu sto ga nije zadrzala rdjavom k….u i dlake smetaju nemabolje opcije ako je istina da lazovic i djurdjic dolaze idealno plus desetka i jis jedan napadac sa mihajlovicem super odlicno pravi potez ne treba se obracati publici stvorite tim i samo rezultati ce drzati uoravu dva puta smo igrali l.s. i id obe ekipe samo je kleo bio top. Igrac i oba outa smo na oenale prosli i to nikakvi timovi vidite sastave pa orocenite.zato klub neka radi sad ce izbori imamamo mkade igrace igrace sve bolje samo nam treba jedan ekstra mladi igrac top. To bi bilo idalno.

    0
    0
    Odgovori
  5. Dovedite Stankovica sto igra u Radniku iz Surdulice, to ce biti bomba prelaznog roka,cela evropa ga prati, a vi gledajte one sto su na kraju karijere !

    0
    0
    Odgovori
  6. Bomba??? Neko ko ima 34 godine i pritom nije Zlatan Ibrahmovic ili slicna zvezda ne moze biti bombasticno pojacanje. Jos jedan katastrofalan prelazni rok u najavi i nova zvezdina titula…

    0
    0
    Odgovori
  7. pa taj lazovic je dolazio kao mrtav igrac , cim se malo uzdigne on ostavi klub u govnima i ode za lovom , tako je bilo i poslednji put,kada nema gde najvise voli u partizan i ovi ga somovi odmah dovedu i zajebace ih opet samo neka ga dovedu

    0
    0
    Odgovori
  8. ako su ova dvojica pojacanja jebali smo jeza, produzice ugovor sa legendom jer od njega bolji nema , dovedite i lolu smiljanica i mozemo svi zajedno u tri lepe p…. materine

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter