1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OŠTRO PREMA SVOJIMA: Božinov objasnio Bugarima zašto je nosio srpsku zastavu posle finala Kupa

Objavljeno: 16.05.16 u 19:40

Partizan je otputovao u Bugarsku gde će sutra igrati protiv tamošnjeg kluba Beroe, kome će uveličati proslavu stogodišnice postojanja.

Logično, najviše pažnje izazvali su bugarski fudbaleri u redovima crno-belih, Valeri Božinov i Ivan Bandalovski, a posebno je napadač Partizana bio pod pritiskom tamošnje javnosti, još od dolaska u Humsku.

– Pokazao sam svima da Partizan nije bio korak unazad za mene! Osvojio sam Kup i postigao 18 golova, ali želim još dva – izjavio je Božinov.

LIGA EVROPE: Dolazi li Šamrok ponovo u Srbiju?

Zatim je prokomentarisao svoj status u Partizanu i istakao da ne razmišlja o odlasku:

– Imam ugovor sa Partizanom, ali ako se pojavi bolja ponuda, razgovaraćemo – rekao je i objasnio zbog čega je nosio srpsku zastavu na ceremoniji dodele pehara i medalja posle finala Kupa, jer je to posebno bilo u centru pažnje u bugarskim medijima.

– Grobari su ove sezone imali puno razumevanja za mene i na taj način ja sam njima odao poštovanje, zato sam nosio zastavu – bio je jasan Božinov.

RADNIČKOM PONIŠTEN GOL PROTIV PARTIZANA: Ofsajd ili ne? (VIDEO)

Ivan Bandalovski je rekao da još uvek ne zna hoće li igrati za Partizan i sledeće sezone, a obojica su jasno poručila da se ne odriču nacionalnog tima, te da bi prihvatili poziv selektora Bugarske Ivajla Peteva.

Sutrašnji meč između Partizana i Beroe počeće, simbolično, u 19:16h, što označava godinu osnivanja ovog bugarskog kluba.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter