6
Domaći fudbal

MEGA POJAČANJE: Zvezda dovodi reprezentativca Belgije? (VIDEO)

Objavljeno: 16.05.16 u 10:08

Crvena zvezda je po svemu sudeći namerila da napravi tim za prolaz u Ligu šampiona, a u to me bi mogao da joj pomogne potencijalni belgijski reprezentativac.

Kako prenosi Sportski žurnal dva inostrana fudbalera na krilnim pozicijama kandidati su da obuku dres Crvene zvezde. Već duže vreme se priča o reprezentativcu Kostarike Džonu Ruizu, a sada je na listi želja i Belgijanac Roland Lamah.

Reč je o krilnom napadaču rođenom 1987. godine u Obali Slonovače, ali je odrastao u Belgiji gde je i počeo da se bavi fudbalom. Prošao je sve kategorije reprezentacije „crvenih đavola“, a upisao je i pet nastupa za „A“ tim. U karijeri je nastupao za Vise, Anderleht, Le Man, Osasunu i Svonsi. Prethodne dve sezone bio je član Ferencvaroša, a ove godine je postigao sedam golova. Lamahu je istekao ugovor sa zeleno-belima iz Budimpešte i slobodan je igrač. Baš na tu kartu igra Crvena zvezda.

(Izvor: YouTube/fradimedia)

Zanimljivo je i to da bi upravo Ferencvaroš mogao da bude protivnik Crvene zvezde u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a prednost crveno-belih bi sigurno bila mnogo veća u tom dvomeču ako bi dovela njihovog najboljeg igrača.

ZVEZDA NAŠLA KREATIVNOG VEZISTU: Terzić u Turskoj jača sredinu terena?

0
0

6 Komentara

    • Trošimo one silne pare što ste vi zaradili igrama u evropi i na transferima, pa ih sada nemate… Svoje dvorište gledaj prijatelju, dovoljno tu problema imate.

      0
      0
      Odgovori
    • Ne,to je onaj tim sto duguje 37 miliona a ti baci pogled u svoje dvoriste i videces da niste ni vi mnogo manje u minusu i koliki je vas dug.Uostalom,imamo koga da prodamo,da bi ulozili u nove igrace i tako izborimo LS,a ako se to ostvari,i gore pomenuta cifra ce biti upola smanjena,tako da cemo imati dug manji nego sto je vas.

      0
      0
      Odgovori
    • Ne to je onaj tim sto je bio 6godina za redom prvak i prodao igrave za 50mil. A duguju igracima 400 000evr. I nemogu da dobiju licencu.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter