3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Zvezda pregazila Radnik, Čukarički pada sve niže (VIDEO) (FOTO)

Objavljeno: 14.05.16 u 21:05

U mečevima 35. kola Superlige Srbije, Crvena zvezda je savladala Radnik sa 4:1, Voždovac je savladao Čukarički sa 2:0, dok je Vojvodina istim rezultatom trijumfovala nad Borcem iz Čačka.

Iako je, nakon greške ALeksandra Lukovića i gola Miloša Deletića, gubila sa 1:0, Crvena zvezda je zabeležila ubedljiv trijumf u Surdulici. Prvo je Katai u 30. minutu doneo izjednačenje nakon centaršuta Mihaila Ristića, zatim je sjajnu partiju zaokružio drugim golom u 45. minutu, kada je sjajno pogodio sa ivice kaznenog prostora. Na 3:1 povećao je Hugo Vijeira u 56. minutu svojim 21. golom, da bi četvrti gol postigao Petar Orlandić minut pred kraj meča, na asistenciju Le Taleka.

(Youtube/Planeta SportaTV)

Fudbaleri Čukaričkog poraženi su treći put uzastopno. Nakon pobeda nad Partizanom i Crvenom zvezdom, Čukarički je gubio od Vojvodine, Radničkog iz Niša, da bi meru Brđanima uzeo Voždovac – 2:0. Oba gola postignuta su u drugom poluvremenu, i to u 46. preko Stojanovića i 78. minutu preko Ognjena Krasića. Čuakrički je susret završio sa 10 igrača, nakon isključenja Đorđa Đurića.

(FOTO: STARSPORT)

VIJEIRA NASTAVLJA TEROR: Zvezdin Portugalac pogodio za 3:1

Vovjvodina je pobedom nad Borcem od 2:0 preskočila Čukarički na tabeli i došla u situaciju da se bori za drugo mesto sa Partizanom, ukoliko crno-beli sutra ne savladaju Radnički u Nišu. Golove za Vojvodinu postigli su Babić u 6. i Ašćerić u 85. minutu meča.

KOMEDIJA: Najčudniji kiks godine, promašaj Vijeire sa pet metara i davljenje saigrača u par sekundi (VIDEO)

[stextbox id=“hotsport_text_box“]

Superliga Srbije, 35. kolo

Rezultati

Subota, 14. maj

Radnik – Crvena zvezda 1:4 (1:2)
(Deletić 10 – Katai 30, 45, Vijeira 56, Orlandić 89)

Vojvodina – Borac 2:0 (1:0)
(Babić 6, Ašćerić 85)

Voždovac – Čukarički 2:0 (0:0)
(Stojanović 46, Krasić 78)

Nedelja, 15. maj

19.00 Radnički Niš – Partizan

[/stextbox]

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter