0
Evropske lige

POVRATAK NA MESTO USPEHA: Mojes želi nazad u Everton

Objavljeno: 14.05.16 u 18:41

David Mojes, bivši trener „Karamela“, rekao je da bi se rado vratio na „Gudison Park“, ukoliko bi mu klub ponudio „uzbudljiv izazov“.

Nakon što je otišao iz kluba 2013. godine, David Mojes bi mogao da se vrati u tim koji je predvodio punih 11 sezona.

– U Evertonu sam proveo 11 sjajnih, uspešnih godina, ali smo morali i da ponovo „gradimo“ klub. Mislim da je Evertonu upravo to sad potrebno, rekao je Mojez u intervjuu koji je dao magazinu „Tajm“.

Zatim je o sebi pričao u trećem licu:

BUNDESLIGA: Verder ostao u ‘eliti’, ne i Štutgart našeg Kostića (VIDEO)

– Ako Davidu Mojesu da te priliku, on pokušava da izgradi klub, da ga usmeri u pravi smer, i trudi se da bude siguran da su stvari ispravne. Radujem se prilici da to ponovo uradim, istakao je Mojes.

Ipak, veliku konkurenciju imaće u Franku De Buru, treneru Ajaksa, dok je Ronald Kuman odbio ponudu, rekavši da će ispoštovati poslednju godinu ugovora sa Sautemptonom.

Ostaje da se vidi da li će Everton pružiti priliku nekadašnjem treneru, koji je nakon odlaska sa „Gudisona“ vodio Mančester Junajted i Real Sosijedad po godinu dana, ili će ipak De Bur dobiti priliku.

BRAVO: Miloš Jojić evrogolom ‘utišao’ legendarni Vestfalen (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter