1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

OTKRIO: Miloš Ninković o ‘propalom’ dovođenju Milevskog i Betaa u Crvenu zvezdu…

Objavljeno: 14.05.16 u 16:28

Bivši srpski reprezentativac i veliki Zvezdaš, Miloš Ninković pričao je o neuspelom dovođenju Artema Milevskog i Betaa u Crvenu zvezdu.

Lucidni vezista je, kako MocartSport prenosi, želeo da dovede Ukrajinca i Brazilca na Marakanu, ali da je to u tom trenutku bila nerealna priča. Razlog je bio novac, kog tada nije bilo ni za šampon, pa su ga nabavile Delije.

MAJSTORIJA NINKOVIĆA: Srbin vodi Sidnej u osminu finala azijske Lige šampiona (VIDEO)

– Pitao sam u klubu za njih, ali nije bilo daljih razgovora na tu temu. Znam ih dobro, a u Crvenoj zvezdi je tada bio problem sa novcem. Ponekad je bilo plate, nekada ste morali da čekate tri meseca. Ja sam ipak potpisao zato što sam navijač Zvezde, volim taj klub i igrao bih tamo i besplatno. Ali, bez obzira koliko objašnjavao Milevskom i Betau, da su me posle tri meseca pitali – Miloše, gde je novac? Šta da im kažem? Ukratko, ništa nije izašlo iz te priče – rekao je Miloš Ninković.

NINKOVIĆ DOBIJA DRUŠTVO: Još jedan Zvezdaš stiže u Sidnej

Možda je i tako bilo bolje. Bar kada je reč o Artemu Milevskom, za koga se kasnije pričalo da je u Hajduku i Splitu igrao za flašu piva ili loze…

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter