0
Evropske lige

JUVE NE GOMILA NAPADAČE: Dolazak Kavanija zavisi od Morate i Kvadrada

Objavljeno: 13.05.16 u 09:04

Direktor Juventusa Đuzepe Marota, izjavio je da njegov klub neće ponuditi ugovor Edinsonu Kavaniju ukoliko u klubu ostanu Alvaro Morata i Huan Kuardado.

Spekulacije oko odlaska Kavanija iz PSŽ.a, počele su kada Urugvajac nije označen za glavnog napadača „Svetaca“ ove sezone. Priče o nezadovoljstvu 29.godišnjeg napadača podgrejao je njegov agent Valter Guglimone, koji je u martu izjavio da je njegov agent otvoren za pregovore.

Međutim, direktor Marota je preneo reči trenera Masimijana Alegrija, koji ne želi da „gomila“ igrače.

– Ima toliko imena u opticaju, da možemo da sagradimo novi tim. Alegri je rekao da ne želi značajne promene u timu i njegova želja se poklapa sa željama kluba. Alegri je još rekao da nam je potrebno svega nekoliko potpisa da ojačamo tim.

Već mesecima se priča o zainteresovanosti Arsenala i Real Madrida za Moratu, koga će „Stara dama“, i pored zadovoljstva Španca, teško zadržati u svojim redovima.

Sa druge strane, pitanje je da li će i Huan Kvardado ostati u Torinu, pošto mu ističe pozajmica iz Čelsija. Marota je izjavio da je Kvardado značajan igrač za Juve, ali da pregovori sa Čelsijem oko njegovog ostanka u Italiji nisu ni započeti, ali da će dati sve od sebe ne bi li Kolumbijac ostao u crno-belom dresu.

Pripremio: Vukašin Grozdanić

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter