1
Domaći fudbal

DA SVI BUDU ZADOVOLJNI: Rajko i Gasprom za mirno leto na Marakani

Objavljeno: 12.05.16 u 14:35

Fudbalerima Crvene zvezde je ostalo još da odrade tri kola do kraja prvenstva, a potom sledi nešto više od 20 dana odmora, a pauzu će po svemu sudeći dočekati u dobrom raspoloženju.

Naime, posle dugo vremena prvotimci kluba iz „Ljutice Bogdana“ bi mogli na odmor bez dugova, to jest sa svim primljenim platama. Ruku na srce to još uvek nije sigurno, ali je veoma blizu realizacije. Igračima se duguju svega dve plate i one bi mogle biti namirene od rate koju će Crvena zvezda dobiti od Makabija iz Tel Aviva za Predraga Rajkovića. Ako bi se to dogodilo do 1. juna, onda nema sumnje da bi fudbaleri više nego raspoloženi dočekali početak prirpema 13. juna i spremanje za kvalifikacije Lige šampiona.

POTRAGA ZA NOVIM IGRAČEM: Prva želja Crvene zvezde otpala?

Džepovi fudbalera će sigurno biti puniji za 250 hiljada evra koliko iznosi bonus koji je obećao Gasprom u slučaju osvajanja šampionske titule. Tu cifru će podeliti ceo prvi tim uključujući i stručni štab. Takođe, igrači bi trebalo da prime i premije od strane kluba za osvojeni trofej, a cifra je 10 hiljada evra po igraču, to jest za one momke koji su izneli najveći teret. Oni sa manjom minutažom dobiće i manje novca.

NOVI DIV U ZVEZDI: Meta crveno-belih viša od Žigića! (VIDEO)

Sve u svemu, ako Crvena zvezda uspeta da isplati sve obećane zarade i premije, nema sumnje da će raspoloženje biti maksimalno i da će svi biti koncentrisani na samo jedno, a to je plasman u evropska takmičenja.

0
0

1 Komentara

  1. Očekuju se komentari gdk(gov.ar sa daske) da ostavlja komentare. Moguće je da će otkucati nov nadimak. Sanja bankomate itd. Samosmeh je čudo.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter