4
Domaći fudbal

USIJANE LINIJE: Andrija pred vratima Marakane?

Objavljeno: 10.05.16 u 09:29

Crvena zvezda ne odustaje od želje da na stadion „Rajko Mitić“ dovede sjajnog mladog napadača.

Telefonske linije su usijane. Crvena zvezda i Čukarički su ponovo na vezi. Posle prošloletošnjeg transfera Slavoljuba Srnića na stadion „Rajko Mitić“, sada bi još jedan napadač mogao da obuče crveno-beli dres. Reč je o Andriji Pavloviću, trenutno trećem strelcu Superlige Srbije, momku koji je nadomak ulaska u reprezentaciju Srbije.

ČEKA SE SAMO ZVANIČNA POTVRDA: Božović ostaje u Zvezdi, poznato je i koliko godina… (FOTO)

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kako list Sport navodi pregovori su uveliko u toku, ali da je jedini problem cena. Naime, Čukarički je namerio da Andriju Pavlovića ovog leta proda u inostranstvo i zaradi čist „keš“, što sa Crvenom zvezdom nije slučaj, jer bi crveno-beli ponudili deo u novcu, a deo u procentima od sledeće prodaje. Ipak, uprava kluba iz „Ljutice Bogdana“ je baš uporna, te bi Andrija Pavlović na kraju mogao da završi na Topčiderskom brdu.

VREMEPLOV: Tako je Džajić ponizio Realovu zvezdu (VIDEO)

Takođe, pregovara se i o dolasku Filipa Stojkovića, što je daleko realnija opcija od Andrije Pavlovića. Jasno je da Crvena zvezda ne želi više stranaca u timu, jer ih sada ima četiri (Ibanjez, Vijeira, Donald i Le Talek), a trebalo bi da stigne štoper, najverovatnije, iz Južne Amerike.

0
0

4 Komentara

  1. Dosta vise sa tim stoperima iz Juzne Amerike, pa tamo se i ne igra odbrana ako gledate argentisku i brazilsku ligu, ocaj.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter