8
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

NA SLOVO, NA SLOVO ‘A’: Jedan Andrija je velika želja, drugi je na vratima Marakane, a šta kaže treći Andrija?

Objavljeno: 10.05.16 u 13:02

Da li bi moglo da se dogodi da Crvena zvezda u jednom prelaznom roku dovede tri igrača sa imenoma Andrija.

Nije realno očekivati da Crvena zvezda dovede mladu zvezdu Partizana, Andriju Živkovića, mada je generalni direktor Zvezdan Terzić zagolicao maštu Delijama. Ipak, drugi Andrija, sa prezimenom Pavlović, blizu je dolaska na stadion „Rajko Mitić“, a sada se priča i o trećem Andriji – Lukoviću. „Zlatnom orliću“ iz Litvanije, bivšem fudbaleru Rada, a sada članu šampiona Holandije PSV-a. Evo šta je mladi krilni igrač rekao o mogućem dolasku u Crvenu zvezdu.

On se prvo osvrnuo na sezonu u Eredivizij, gde je sa Filipsovcima osvojio titulu. Odigrao je nešto više od 600 minuta i postigao je gol, ali ne želi više da ostane Ajndhovenu.

USIJANE LINIJE: Andrija pred vratima Marakane?

-Došlo vreme da se rastajemo. Konkurencija u PSV je takva da zaista nemam čemu da se nadam, otud je najpametnije da se spakujem i potražim novu sredinu. Siguran sam 99 odsto da odlazim – rekao je za Sport, Luković.

Mladi fudbaler se nalazi na meti Crvene zvezde, a dolasku ga približava činjenica da mu je menadžer Marko Pantelić, ljubimac kluba i veliki Delija.

POVRATAK ‘OTPISANIH’: Ko je zaslužio novu šansu, a kome hvala, doviđenja i prijatno?

– Da li da se vratim u Srbiju ili da ostanem u inostranstvu? Kad krene odmor, a već od petka biću na raspustu, počeću i o tome da razmišljam. Zasada nemam određen stav, razgovaraću s menadžerom Markom Pantelićem, koji brine o mojoj karijeri, zajedno ćemo pronaći najbolje rešenje – rekao je Luković i dodao:

– Zvezda je bila aktuelna i pre dve sezone a da li će biti opet… Sve što znam svodi se na informacije iz medija, nemam ništa konkretno da kažem – zaključio je Andrija Luković.

0
0

8 Komentara

  1. Zivkovica ne treba da uzmu ni da placa mesecno da igra nismo mi Turci kao neki pa samo da jurimo izdajice da uzimamo i onda od njih da pravimo idole i najvece legende kluba.

    0
    0
    Odgovori
  2. DECKO IMAS NET PA UKUCAJ KOJE JE DRUSTVO TROFEJNIJE IZACE TI SVI TROFEJI OBA KLUBA BICES ZAPREPASCEN KOLIKO SI U POGRESNOM FILMU MOJA DVA DRUGARA SU SE KLADILA,PA SU OTISLI U NEKI ZAVOD ILI TI TAKO NESTO ZA SPORTSKU STATISTIKU PA SU DOBILI ODGOVOR DA JE SD PARTIZAN NAJTROFEJNI NA SVETU I TU SE SVE RACUNA

    0
    0
    Odgovori
    • Haha eto to je to sto lazete i spinujete vec godinama unazad. Kako mozete biti najtrofejniji na svetu kada su trofejniji i Real,Lacio i Zvezda,dosta vise lazi i spinovanja bre…Isto tako uporno tvrdite da ste najtrofejniji Vaterpolo klub na svetu a Barselona i Spandau imaju vise trofeja od vas! Vi nemate zvanicni sajt SD-a uredjen sa jasno naznacenim svim trofejima,vise vam je neaktivan taj sajt nego aktivan,a na internetu pogotovo vikipediji i raznim forumima kao forum vaseg SD-a,portalima itd moze da pise svaka budala i da pise sta hoce i dodaje koliko hoce trofeja. Jednom je neki novinar Novosti napisao clanak o tome kako ste najtrofejniji 2011 godine je to bilo, ali brojao je samo 5 sportova od fudbala do vaterpola i to samo titule i samo musku konkurenciju i vi se naprzili odmah ha,ha…Jednom je isto izasla lista nekih trofeja na sajtu vaseg FK ali je mnogo nepravilnosti bilo tu i posle je sklonjena. A tek po internetu kad grobari nabrajaju trofeje to je strasno sta sve racunaju pod trofeje vicesampionsku titulu u KES u fudbalu,zimska prvensva u rukometu,turnire po Australiji u vaterpolu,ritmicku gimnastiku,mediteranske kupove,evro inter lige,u atletici ste dodali neke titule kada prvenstvo nije bilo ni odrzano,u tenisu dodali neke titule,ekipne titule u veslanju posto su prvenstva nezvanicna osim Ergometar prvenstva,karate samo vikipedija,ragbi drugaciji podatci na par izvora,streljastvo razliciti podatci na nekoliko sajtova,florbol koji vase SD ne svojata,sah takmičnje za klubove održava tek od 70 i neke a vi ste te titule prvaka Evrope osvajali kao 50tih mozes misliti kakvo je to takmicenje bilo,trofeje osvojene pod drugim imenom,pa ste tu racunali i pojedinacne stvari u plivanju,juniorske trofeje,druga i treca mesta,neka pojedinacna priznanja i sta sve ne,zalosno…Zvezda samo seniorskih Ekipnih trofeja ima preko 600,juniorskih i pojedinacnih ima isto na stotine u vise kategorija izbrojacu jednom pa cu da obelodanim pa ce mnogi da se zacude,ali racunati se najtrofejnijim sa brojanjem svakakvih sumnjivih stvari ili samo racunajuci 5 sportova u samo jednoj kategoriji je smesno…Ili tvrditi da ste trofejniji od Lacija koji je osnovan skoro pola veka pre vas i koji ima 57 razlicitih sekcija u skoro 70 sportskih disciplina,oni imaju preko 10.000 takmicara u svom SD-u,preko 500 nacionalnih i internacionalnih titula kao seniori i preko 1000 u juniorskoj konkurenciji i vi tvrdite da ste najtrofejnije SD na svetu sta vi kao imate koliko 2,3 hiljade trofeja ha,ha,daj bre…Ili vaterpolo osvojili ste 61 trofej a Barselona 69,Spandau 04 iz Nemacke ima 77 trofeja ukupno i vi tvrdite da ste najtrofejniji VK na svetu,dosta vise spinovanja i lazi.

      0
      0
      Odgovori
    • https://www.telegraf.rs/sport/1782509-ovo-su-svi-trofeji-koje-su-klubovi-partizana-osvajali-u-70-godina-dugoj-istoriji Sada pogledaj ovaj clanak sa tog tvog neta i reci da li je ovo realno pise tenis 22 i 16 a na vasem zvanicnom TK sajtu 19 i 12 trofeja,pa odbojka zenska pise 9 superkupova i 9 kupova a vi osvojili samo 3 kupa i 1 superkup,zimska prvenstva i mediteranske igre u vaterpolu koji se ne racunaju u zvanicne trofeje,vicesampionske titule na nekoliko mesta,pa opet zimsko prvenstvo u rukometu,boks,biciklizam,plivanje,sah,streljastvo,veslanje itd pise mnogi individualni uspesi ili medalje na kupovima i prvenstvima a nema broja za sve koliko ih je osvojeno…Sramota ko je sve danas novinar i kakvi se clanci pisu i lazi i spinovanja i izmisljanja koliko hoces,ovako i moja baba moze da napise clanak ha,ha…

      0
      0
      Odgovori
    • https://partizan.net/srpski/?p=11299 procitaj ovaj clanak gde pise da je vaterpolo klub najtrofejniji na svetu a Barselona i Spandau 04 imaju vise trofeja od vas ha,ha…Isto tako ovde moze da se proveri da Lacio ima preko hiljadu i po trofeja u svim kategorijama da je stariji od vas pola veka,da ima troduplo vise klubova i takmicarskih pogona od vas i 10 puta vise sportista u svom SD https://europeanmultisportclubassociation.wordpress.com/emca-members/s-s-lazio/ sramota je kako lazete,nadam se samo da ce da objave moje komentare…

      0
      0
      Odgovori
  3. FUDBAL:

    FK Crvena Zvezda: 27 Titula,24 Kupa,1 Kup Evropskih Sampiona,2 Srednje-Evropska Kupa,1 Interkontinentalni Kup (Ukupno 55 Trofeja).

    FK Partizan: 26 Titula,12 Kupova,1 Superkup,1 Srednje-Evropski Kup (Ukupno 40 Trofeja).

    KOSARKA:

    MKK Crvena Zvezda: 16 Titula,8 Kupova,1 Superkup,1 Kup Pobednika Evropskih Kupova,2 Regionalne Lige Lige.

    ZKK Crvena Zvezda: 28 Titula,11 Kupova,1 Kup Evropskih Sampiona (Obadve konkurencije ukupno 68 Trofeja).

    MKK Partizan: 21 Titula,13 Kupova,1 Kup Evropskih Sampiona,3 Evropska Kupa Koraca,6 Regionalnih Liga.

    ZKK Partizan: 7 Titula,4 Kupa,2 Jadranske Lige (Obadve konkurencije ukupno 57 Trofeja).

    ODBOJKA:

    MOK Crvena Zvezda: 12 Titula,13 Kupova,4 Superkupa.

    ZOK Crvena Zvezda: 27 Titula,17 Kupova,1 Evropsko Srebro,3 Evropske Bronze (Obadve konkurencije ukupno 76 Trofeja).

    MOK Partizan: 11 Titula,7 Kupova.

    ZOK Partizan: 9 Titula,2 Kupa,1 Superkup (Obadve konkurencije ukupno 30 Trofeja).

    RUKOMET:

    RK Crvena Zvezda: 9 Titula,4 Kupa (Ukupno 13 Trofeja).

    RK Partizan: 9 Titula,11 Kupova,3 Superkupa (Ukupno 23 Tofeja).

    VATERPOLO:

    MVK Crvena Zvezda: 4 Titule,2 Kupe,1 Liga Sampiona,1 Evropski Superkup.

    ZVK Crvena Zvezda: 2 Titule,3 Kupa (Obadve konkurencije ukupno 13 Trofeja).

    VK Partizan: 26 Titula,24 Kupa,7 Liga Sampiona,1 Evropski LEN Kup,1 Evropski Kup Pobednika Kupova,2 Evropska Superkupa.

    ZVK Partizan: 1 Kup ( Obadve konkurencije ukupno 62 Trofeja).

    TENIS:

    MTK Crvena Zvezda: 22 Titule.

    ZTK Crvena Zvezda: 13 Titula (Obadve konkurencije ukupno 35 Trofeja).

    MTK Partizan: 19 Titula.

    ZTK Partizan: 12 Titula (Obadve konkurencije ukupno 31 Trofej).

    ATLETIKA:

    MAK Crvena Zvezda: 35 Titula,40 Kupova,1 Kup Evropskih Sampiona.

    ZAK Crvena Zvezda: 18 Titula,19 Kupova (Obadve konkurencije ukupno 113 Trofeja).

    MAK Partizan: 26 Titula,8 Kupova.

    ZAK Partizan: 13 Titula,16 Kupova (Obadve konkurencije ukupno 63 Trofeja).

    Crvena Zvezda Ukupno 373 Trofeja – Partizan Ukupno 306 Trofeja.

    Odnos trofeja ako se racunaju obe seniorske konkurencije u 7 najpopularnijih sportova,Interkontinentalni trofeji,Evropski i domaci titule,kupovi i superkupovi a ne neke Zimske Lige i prvenstva,nezvanicni Balkanski kupovi,medjunarodni turniri,prisvojeni pehari,revijalni turniri itd…Cisto da se zna 🙂

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter