0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MATIJAŠEVIĆ: Pavlović zasluženo dobio poziv!

Objavljeno: 10.05.16 u 17:03

Još jedno priznanje stiglo je na adresu Čukaričkog. Novi selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Mulin saopštio je spisak igrača na koje računa za predstojeće provere protiv Kipra, Izraela i Rusije. Među napadačima je najbolji stelac Čukaričkog Andrija Pavlović. Uz njega je i Nikola Stojiljković koje je sa uspehom nosio dres Čukaričkog iz kojeg je otišao u portugalsku Bragu.

JOVANOVIĆ ZA HOTSPORT: Iz Radničkog u reprezentaciju – ogromno zadovoljstvo!

– Veliko priznanje za njega, kao i za klub, za sve što je urađeno ove sezone, naročito u poslednjih nekoliko meseci. Pavlović je opravdano skrenuo pažnju na sebe. Mislim da je zaslužio poziv. Na spisku ima dosta igrača iz domaćeg prvenstva. Biće to ogroman motiv za igrače srpskih klubova. U Čukaričkom smo prezadovoljni što smo, eto, posle kratkog vremenskog perioda dobili dvojicu igrača u nacionalnom timu. Kad kažem dvojicu, mislim na Stojiljkovića koji je svoj kvalitet dokazao ovde i u inostranstvu. Na obojici je da se nametnu i pokažu novom selektoru koliko mogu da pruže za nacionalni tim – istakao je sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević.

MUSLIN POKAZUJE DA SE NE ŠALI: Sastav koji ne priznaje kompromise

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter