3
Domaći fudbal

FOTO: Aleksandar Ilić

JOVANOVIĆ ZA HOTSPORT: Iz Radničkog u reprezentaciju – ogromno zadovoljstvo!

Objavljeno: 10.05.16 u 15:20

Srbija je dobila novog selektora, a on je od samog početka svog bitisanja pokazao da će imati drugačiji pristup svojim obavezama. Za utakmice sa Kiprom 25. maja u Užicu, Izraela 31. maja u Novom Sadu i Rusije 5. juna u Monte Karlu, poziv je dobio i golman Radničkog iz Niša Aleksandar Jovanović.

Još od 1984. godine kada je Dragan Stojković Piksi debitovao za reprezentaciju, niški tim nije imao reprezentativca u seniorskoj selekciji. Ovaj 23-godišnji rođeni Nišlija istakao je u razgovoru za „Hotsport“ da mu je velika čast zbog poziva Slavoljuba Muslina i da će vredno raditi na tome da opravda poziv:

PROBLEM NA POČETKU: Muslin ostao bez štopera na kog je ozbiljno računao

– Mnogo mi je drago zbog toga što se nalazim na širem spisku reprezentacije Srbije za naredne utakmice. Svaki igrač se trudi i vredno radi ka tome da brani grb svoje zemlje. Još veće zadovoljstvo mi pričinjava to što sam do mesta u selekciji došao kao golman Radničkog, ekipe za koju navijam i koju volim, rekao je Jovanović.

MUSLIN POKAZUJE DA SE NE ŠALI: Sastav koji ne priznaje kompromise

Pripremio: Aleksandar Ilić

0
0

3 Komentara

  1. Bravo za selektora napokon pravi da zove momke koje ce da ginu za dres!!! Acko je sjajan golman drago mi je da su prepoznali i nadam se da ce zaigrati mada bice tesko ali samim prisustvom ce ulepsati atmosferu!!! BRAVO ACKO SRECNO

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter