0
Evropske lige

FOTO: Twiter/screenshot

PREMIJER LIGA: ‘Crveni đavoli’ nastavljaju bitku za Ligu šampiona, Norič sve bliži provaliji (VIDEO)

Objavljeno: 07.05.16 u 15:55

U premijernom meču 36. kola Mančester junajted je kao gost savladao Noriča 1:0 (0:0) i nastavio borbu za četvrto mesto koje sledeće godine vodi u Ligu šampiona.

Bila je ovo veoma bleda partija oba tima, ikao je meč bio velikog značaja za obe ekipe. Na kraju radovao se Mančester junajted koji je iskoristio jednu od retkih prilika.

Norič, koji se nalazi na korak do ambisa, nije pružio ništa. Redmond je imao polupriliku u 3. minutu utakmice, ali je De Hea ostao nesavladan. Mančester je prvu priliku stvorio tek u 29. minutu kada je pokušao Smoling, ali je lopta otišla preko gola.

(Izvor: RuTube)

Meč je rešen u 72. minutu. Basong je napravio veliku grešku, Runi je krenuo sam ka golu, video na drugoj strani peterca usamljenog Matu, a Špancu nije bilo teško da matrira Rudija. Junajted je osvojio veoma važna tri boda u borbi za Ligu šampiona, jer sada ima samo bod manje od gradskog rivala Sitija.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Premijer liga, 36. kolo:

Subota:

Norič – Mančester junajted 0:1 (0:0)

(Mata 72)

16.00 Aston Vila – Njukasl
16.00 Bornmaut – VBA
16.00 Kristal Palas – Stouk
16.00 Sanderlend – Čelsi
16.00 Vest Hem – Svonsi
18.30 Lester – Everton

Nedelja:

14.30 Totenhem – Sautempton
17.00 Liverpul – Votford
17.00 Mančester siti – Arsenal

[/stextbox]

Tablice vam donosi SofaScore – rezultati uživo

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter