4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEMA DILEME: Zna se ko je novi predsednik FS Srbije?

Objavljeno: 07.05.16 u 00:00

Tomislav Karadžić neće biti više prvi čovek FS Srbije, ali neće ni napustiti srpski fudbal.

Kako prenose Novosti, sadašnja fudbalska vlada uspela je da nabavi većinu glasova pred izbore 20. maja u Staroj Pazovi. To otprilike znači da opozicija „džaba“ izlazi na izbore. Naime, prema pisanju ovoga lista, Slaviša Kokeza je novi predsednik FS Srbije. On će na toj poziciji zameniti Tomislava Karadžić, koji će mu sada biti savetnik.

Slaviša Kokeza će imati po svemu sudeći podršku 46 od 80 delegata, što mu je više nego dovoljno za pobedu. Bivšem potpredsedniku Crvene zvezde su poverenje dali FS Vojvodine, FS Zapadne Srbije, FS Istočne Srbije, Prva liga Srbije i Sudijska organizacija. Slaviša Kokeza bi u slučaju izbora za predsednika na tom mestu bio od 2016. do 2020. godine.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

Pogledajte sastav Skupštine:

* Prva liga Srbije (13)
* Superliga (12)
* FS Zapadne Srbije (12)
* Srpska liga (12)
* FS Istočne Srbije (10)
* FS Vojvodine (8)
* FS Beograda (3)
* Organizacija sudija (3)
* Organizacija trenera (3)
* FS Kosova i Metohije (1)
* Futsal (1)
* Ženski fudbal (1)
* Bazični fudbal (1)

[/stextbox]

0
0

4 Komentara

  1. sramota kako bolesnik svuda gura svoje podguzne muve,bivsi taksista i narkodiler,on umesto da gas strpa u zatvor on ga jos nagradi,pa neka se usudi da ne poslusa,a prva zelja slavoljub muslin,veliki delija u lepom secanju ispunjena…

    0
    0
    Odgovori
    • Dosta je bilo grobara u vrhu našeg fudbala,sa Toletom na čelu.Zato smo i dogurali do sramnog 56 mesta reprezentacije a za klupski fudbal i da ne pominjem…6 sramnih i nameštenih vezanih titula,koje su morale pošto poto da se osvoje i tako pokuša da se prestigne najbolji klub na ovim prostorima.

      0
      0
      Odgovori
        • Baci pogled na tabelu,koji smo bili pod njima a koji smo sada pod Karadzicevom mafijom…uostalom Piksi je bio jedan od najboljih fudbalera svih vremena kod nas,Terzic je deceniju i vise igrao kao standarni clan OFK,znaci ljudi iz branse a Tole nije sutno ni macku sa praga i dalja diskusija je suvisna,uporedjujes neuporedivo.

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter