0
Fudbal

EP, KADETI: ‘Azurini’ bolji od Srbije na startu šampionata u Azerbejdžanu

Objavljeno: 06.05.16 u 13:44

Kadetska reprezentacija Italija bila je bolja od odgovarajuće selekcije Srbije sa 2:1 (2:0) u prvom kolu Evropskog prvenstva u Azerbejdžanu.

Kao glavni cilj pre odlazak na EURO u Azerbejdžan, selektor naših kadeta Ilija Stolica najavio je da ova deca, pre svega, odrastu i postanu dobri ljudi i fudbaleri. To će i uspeti samo kroz pravi rad sa njim i utakmice u najjačoj grupi, poput današnje u prvom kolu šampionata protiv selekcije Italije.

‘Orlići’ su ipak pokekli na startu od, danas, boljeg tima koji je golovima u prvom poluvremenu, Skamaće u 9. i Keana 32. minutu došli do vredna tri boda u vrlo izjednačenoj grupi D.

HOTSPORT ANALIZA: Može li Srbija do titule na EP?

Naši momci se nisu predavali, i uspeli su da do isteka 80. minuta (utakmice u ovom uzrastu se igraju dva puta po 40 minuta) prepolove zaostatak i to preko Maksimovića, igrača koji je samo pet minuta ranije ušao na teren.

Ipak, bodovi idu ‘Azurinima’, koji su sada u mnogo boljoj poziciji i protiv Holandije će u ponedeljak imati šansu da obezbedi prvo mesto, dok će Srbija istog dana morati da traži pobedi protiv Španije, koja danas igra protiv ‘lala’.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

EP za kadete, Azerbejdžan
prvo kolo grupe D

Srbija – Italija 1:2 (0:2)
(Maksimović 77 – Skamaća 9, Kean 32)

Sudija: Žganec (Slovenija)

SRBIJA: Bošnjak, Devetak (Terzić), Đerlek, Ilić M. (Veselinović), Ilić S., Jovanović, Joveljić, Nikolić (Maksimović), Petrović, Popović A., Popović J.

ITALIJA: Bastoni, Belanova, Bianći, Fratezi, Gabia, Kean (Pinamonti), Markući (Setola), Militari, Plizari, Skamaća (Olivieri), Tripaldeli.

[/stextbox]

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter