0
Evropske lige

(FOTO: SkySports)

NA RAVNE ČASTI: Felainiju i Hutu po tri meča kazne

Objavljeno: 05.05.16 u 19:13

Fudbaler Mančester Junajteda Maruan Felaini i defanzivac Lestera Robert Hut kažnjeni su sa po tri meča neigranja zbog duela tokom meča odigranog u nedelju koji je završen rezultatom 1:1

Do duela je došlo kada je Hut povukao Felainija za kosu, na šta je Felaini odgovorio udarcem laktom.

Felaini će zbog toga propustiti poslednja tri meča Mančester Junajteda ove sezone, ali će igrati protiv Kristal Palasa 21. maja na Vembliju, u finalu FA Kupa, dok će Hut, uz dva preostala meča, propustiti i otvaranje naredne sezone.

Luj Van Gal je rekao da je ova odluka razočaravajuća:

VAN GALOVE PERVERZIJE: Ok je vući za kosu tokom seksa, reče Van Gal i povuče novinara za kosu (VIDEO)

– Samim tim što ga je kaznila tri meča, FA je priznala da je bio jedanaesterac. Felaini je odreagovao kako bi svako odreagovao na takav čin… Da je trebalo da se kontroliše, jeste, ali je odreagovao ljudski, dodao je Van Gal.

Ranijeri je samo kratko prokomentarisao:

– Reakcija je bila gora od provokacije.

Ovo znači da će Hut i Deni Drinkvoter, takođe suspendovan zbog crvenog kartona protiv Mančester Junajteda, propustiti meč sa Everonom na kom će Lester, pred svojim navijačima, proslaviti titulu šampiona.

NESVAKIDAŠNJE, NEVEROVATNO I NEPONOVLJIVO: Evo zašto je Lester bez premca (VIDEO)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter