0
Fudbal

OVO MOŽETE VIDETI SAMO NA BALKANU: Fudbaleri Željezničara tukli i policiju! (VIDEO)

Objavljeno: 04.05.16 u 21:21

Ono što se može doživeti na Balkanu, teško da bi se moglo videti bilo gde u svetu. Mesto zbivanja novog ‘ludovanja na terenu’ je Zenica u Bosni.

Haos u Zenici! Po završetku utakmice između Čelika i Željezničara igrane u Zenici došlo je do žestokog obračuna i tuče na terenu među igračima, koji su inicirali gosti iz Sarajeva, revoltirani porazom od 1:0 kojim najverovatnije ostaju bez Evrope sledeće sezone.

Naime, prvo je golman Želje udario nekoliko puta jednog od članova osoblja na terenu, da bi se sve nastavilo tučom kako na terenu, tako i na tribinama.

URNEBESNO: Tramp gradi zid zbog Mesija i drugara (VIDEO)

Zatim je uletela policija na teren, čiji su pripadnici potpuno neočekivano, navodi se,  dobili nekoliko ozbiljnih udaraca od strane fudbalera Željezničara, zbog čega će svakako biti sankcionisani.

Na tribinama je napadnut i trener Željezničara pa su mu u pomoć pritrčali igrači, koji su takođe baklje i predmete ubačene na teren, vraćali na tribine gađajući domaće navijače.

Evo kako je sve to izgledalo:

(Izvor: youtube / BHtubeTV+)

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter