4
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

UHVAĆEN U ‘NEZGODNOJ’ POZI: Božinov čestitao Partizanovom ‘biseru’ (FOTO)

Objavljeno: 29.04.16 u 00:06

U senci svih današnjih događaja na stadionu Partizana, mladi Marko Golubović upisao je svoj prvi gol na zvaničnim utakmicama u dresu Partizana.

Još jedna mlada nada Partizana upisala se među igrače koji su tresli mreže u crno-belom dresu, a Marko Golubović je pre svog današnjeg prvenca mogao još nekoliko puta da se upiše na semafor, što je i sam istakao u izjavi posle meča.

– Nisam baš dobro ušao u utakmicu ali sam se vratio, postigao gol, a mogao sam da postignem još dva. Prvo poluvreme je bilo dobro, u drugom smo malo pali, ali smo postigli i drugi gol što je najvažnije. Vratili smo se pobedama i očekujem da dobijemo sve do kraja i da osvojimo Kup – rekao je Golubović posle meča.

BRUTALNO: Partizan objavio snimak napada i tuče ispred stadiona u Humskoj! (VIDEO)

No, ipak je uspeo da bude strelac i to je oduševilo i napadača Partizana Valerija Božinova, koji je kao iskusan igrač,  ‘očinski’ podržao mnogo mlađeg saigrača.

Nije samo Božinov na instagramu proslavio današnju pobedu Partizana, već je to učinio i drugi bugarski fudbaler u Partizanu, Ivan Bandalovski, koga su navijači u komentarima nazvali ‘Partizanovim Pedrom Zabaletom.

0
0

4 Komentara

  1. Eto njega u zvezdi, dzaja i tvorzic ga zeljno „ocekuju“ i „primaju“.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter