9
Domaći fudbal

OŠTRO: Opoziciji i Grobarima se neće svideti poruka Srđana Dragojevića (FOTO)

Objavljeno: 29.04.16 u 17:54

Srpski režiser i član Skupštine Partizana oglasio se posle jučerašnjeg incidenta u kome je fizički napadnut Miloš Vazura i njegovo obezbeđenje.

Srđan Dragojević je preko Tvitera poručio da dolazi na Skupštinu da podrži sadašnju upravu i da se stane na put bandalizmu i huliganima koji žele da preotmu klub.

– E, ja cu doći na Skupstinu Partizana da podržim Ćurkovića i Vazuru. Dosta bre više tog banditizma i nasilja. Gde je hapšenje siledžija – proučio je Dragojević.

BRUTALNO: Partizan objavio snimak napada i tuče ispred stadiona u Humskoj! (VIDEO)

On je osudio napad na generalnog direktora kluba iz Humske Miloša Vazuru, pitajući da li će svi koji glasaju za njega proći tako.

– Ovaj napad na Vazuru, očekivan je. Tako bi huligani napali i nekoga ko privatizuje klub. Policija i tužilastvo, već jednom da reaguju – poručio je Dragojević i dodao:

– „Lov“ na Vazuru je već dugo otvoren. Svi znaju ko, šta i kako, ali se prave ludi. Dok ne zakucaju na njihova vrata… – zaključio je Dragojević.

FK PARTIZAN: Vazuri su pretili smrću!

0
0

9 Komentara

  1. Policija dopustila gadjenje uprave na sred stadiona,bila sve vreme na stadionu jer se znalo da ce doci do incidenta i neposredno pre incidenta nigde nikoga.NIKO NIJE OPTUZEN !!! Incidenti tokom i nakon derbija, interventna spasavala ljudske glave. NIKO NIJE OPTUZEN !!! Vadalsko ponasanje drzavnih poslusnika ( navijaca) i prebijanje bespomocnog coveka. NIKO NECE BITI OSUDJEN !!! Pa da ipak nije do Curkovica i Vazure? Svi drugi su ispravni makar neko na kraju stradao.
    BOTOVI SKOTOVI

    0
    0
    Odgovori
  2. cim su vodje protiv uprave onda ta uprava cini pravu stvar.Kao zvezdas garantujem da boljeg predsednika od den tane zvezda nije imala niti ce.Piksija su satanizovali,legendu kluba i najboljeg igraca novije ere.Razlog je samo jedan,nisu im placali da navijaju i mesaju se u rad kluba,imaju svoje igrace itd…Podrska aktuelnoj upravi partizana!!!!Huligane u zatvor!!!

    0
    0
    Odgovori
    • Ma nemoj,nema veze sa klubom!?Da neće da kažeš i da to nisu navijači tog kluba nego neki drugi?Itekako ima veze sa klubom ali i sa time što si napomenuo,da je u pitanju lova koja se deli na južnoj tribini.Te tzv.vođe imaju svoj deo i od ulaznica i od transfera fudbalera,čak su i menadžeri pojedinim igračima i to ne samo iz prvog tima već i iz mlađih kategorija.Ovo isto se radi i u Zvezdi,da se pogrešno ne shvati i najveće zlo našeg fudbala,pored Karadžića,su i huligani ili tzv.vođe navijača i kriminogene uprave klubova.U svakoj upravi bilo kog kluba najjače lige,sedi neki kriminalac.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter