4
Domaći fudbal

SPREMNA ZAMENA ZA ĆURČIĆA: Srbija bi uskoro mogla da dobije novog selektora

Objavljeno: 28.04.16 u 09:06

Posle prilično neuspešne epizode na klupi reprezentacije Srbije sada već bivši selektor Radovan Ćurčić u sredu je podneo ostavku na tu funkciju.

Kao njegova eventualna zamena u medijima se ranije spominjao Slavoljub Muslin koji je u izjavi za Sport rekao da je spreman za veliki izazov.

– I dalje sam jedan od kandidata, videćemo uskoro rasplet… Nije tajna da sam imao određene kontakte i razgovore sa ljudima iz Saveza, ali ništa nije do kraja precizirano, počeo je priču Muslin.

SAVO MILOŠEVIĆ: Ostavka je moralan čin!

O situaciji u repreezntaciji neladašnji trener Crvene zvezde kaže:

– Da je med i mleko, nije. Duži period reprezentacija je na margini. Pad je ustaljen još posle Svetskog prvenstva u Južnoj Africi, pa bilo ko da dođe za selektora, vreme mu neće biti saveznik. Ali, s druge strane, ovde uvek ima kvalitetnih igrača.

GOTOVO: Radovan Ćurčić više nije selektor Srbije, Milošević podneo ostavku!

Muslin je tokom karijere pored Crvene zvezde između ostaloh vodio Bordo, Lans, Le Man, Levski, Lokeren, moskovsku Lokomotivu, Dinamo Minsk, Himki, Krasnodar, Metalurg Donjeck.

0
0

4 Komentara

  1. Bice da Kokeza hoce da ga ispromovise, kako bi ovaj uhvatio barem jos jedan dobar ugovor u nekom klubu… Ocigledno ih sve zabole za reprezentaciju… Ma da, kakva nam je drzava, ni repka ne moze biti bolja…

    0
    0
    Odgovori
    • Naravno da znamo,na najpošteniji način,granitnom odbranom i uglavnom sa jednim golom razlike ali prilično dominantno..Ako tvoj partizan osvaja titule,zahvaljujući Toletu,ne znači da i ostali tako rade.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter