7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

SLS: Čukarički pokvario Zvezdi šampionsko slavlje (VIDEO)

Objavljeno: 27.04.16 u 20:02

Čukarički je napravio veliko iznenađenje na stadionu „Rajko Mitić“ i savladao je lidera prvenstva Crvenu zvezdu 2:1 (1:0).

Zvezda danas nije proslavila 27. titulu prvaka Srbije. Slavlje je pokvarila sjajna ekipa Čukaričkog. „Brđani“ su, iako inferiorniji, kao protiv Partizana, uspeli da naprave veliko iznenađenje i dodatno zakuvaju prvenstvo pred poslednja četiri kola. Junak „brđana“ bio je ko drugi nego Andrija Pavlović sa dva gola.

Crvena zvezda je bila daleko bolji rival u prvih 45 minuta. U 13. minutu Katai se oslobodio čuvara, šutirao je, ali je pogodio samo stativu. Samo dva minuta kasnije pokušao je Ibanjez iz slobodnog udarca, Stevanović je slabo intervenisao, ali nikog nije bilo da tu loptu sprovede u mrežu. Kazna je usledila u 31. minutu kada je posle slobodnog udarca za Čukarički, Pavlović sjajno skočio, lopta pogodila Le Taleka i prevarila Kahrimana za 0:1. Nedugo zatim Katai je izašao sam na golmana Stevanovića, lobovao ga je, ali je lopta otišla pored gola. Promene rezultata do kraja prvog dela nije bilo.

Crveno-beli su i u drugom delu igre bili daelko ofanzivniji. Katai je imao dva šuta u pet minuta, prvi je odbranio Stevanović, dok je drugi završio pored gola. U 53. minutu novi šok. Pavlović je sjajno prevario Lukovića, loptu poslao kroz peterac, Donald je oborio jednog fudbalera Čukaričkog i bio je to penal. Siguran egzekutor bio je Pavlović za 0:2. Mogli su „brđani“ do trećeg gola, ali se Pavlović ispromašivao, to jest Kahriman je bio na mestu. Crvena zvezda je u 70. minutu smanjila rezultat. Petković je centrirao, Le Talek šutirao glavom, lopta se od prečke odbila u polje, a Katai je glavom smestio u mrežu. Crvena zvezda je vrlo brzo mogla do boda, ali je šut Kataija završio na prečki uz pomoć golmana Stevanovića. Mogao je i Čukarički do novog gola, ali je pokušaj Jovanovića glavom odbranio Kahriman. Promene rezultata nije bilo. Ćukarički je posle Partizana savladao i Crvenu zvezdu u gostima.

„Brđani“ su sada na samo šest bodova od Crvene zvezde na prvom mestu sa utakmicom više. To Ćukaričkom daje nadu da u naredna četiri kola može da sustigne četu Miodraga Božovića. Crveno-beli hitno moraju da izađu iz rezultatske krize u koju su upali.

 [stextbox id=“hotsport_text_box“]

CRVENA ZVEZDA – ČUKARIČKI 1:2 (0:1)

Stadion: Rajko Mitić. Sudija: M. Ilić.

Strelci:
Katai 71 – Pavlović 31, 54 penal

CRVENA ZVEZDA: Kahriman, Cvetković (Petković), Luković, Stojanović, Ibanjez, Donald, Le Talek, Grujić (Plavšić), Katai, Ristić (Srnić), Orlamdić.
ČUKARIČKI: Stevanović, Stojković, Ostojić, Đurić, Živković, Regan (Matić), Mašović, Janković (Pjasentin), Knežević (Mandić), Jovanović, Pavlović.

[/stextbox]

0
0

7 Komentara

  1. @ivan pfk . Ok za stojketa klea itd to su igrači profesionalci koi hoce u jaci tim i da napreduju u karieri ali prodane duse sa severa nam netrebaju zato i neidem na jug . Do juče vodje turaka sa severa a sad se kune u partizan

    0
    0
    Odgovori
  2. zvezdas sam ali i pre pocetka utakmice sam prizeljkivao ovaki rezultat.
    Zvezdi nije bitna a cuki jeste i svaka cast.Partizanu ostaje da se bori za 3,4 ili 5 mesto hahaha.

    0
    0
    Odgovori
    • Veliki si ti zvezdas kada navijas protiv svog kluba zbog Partizana. Meni nije padalo na pamet da navijam za Cedevitu protiv Partizana, samo da bi zvezda izgubila prednost domaceg parketa. Ali nije onda ni cudo sto vremenom svi prelazite da navijate za nas. Pitaj Stojketa i bivse vodje.

      0
      0
      Odgovori
      • @ivan pfk . Ok za stojketa klea itd to su igrači profesionalci koi hoce u jaci tim i da napreduju u karieri ali prodane duse sa severa nam netrebaju zato i neidem na jug . Do juče vodje turaka sa severa a sad se kune u partizan

        0
        0
        Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter