5
Domaći fudbal

PREOŠTRA ILI PREBLAGA KAZNA? Defanzivac Partizana sankcionisan za brutalan start (VIDEO)

Objavljeno: 27.04.16 u 09:30

U utorak je zasedala Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije na kojoj su određene kazne za fudbalere koji su u prethodnom kolu Superlige Srbije isključeni.

Najviše posla „disciplinci“ su imali kada je u pitanju utakmica između Partizana i Čukaričkog odnosno trebalo je da budu određene kazne za mladog Nikolu Milenkovića i prvotimca gostiju Nikolu Jankovića.
ALARM U ZVEZDI I PARTIZANU: UEFA više nema milosti, stigli na naplatu stari problemi

Fudbaler Partizana je zbog pogibeljnog starta zaslužio kaznu od čak četiri meča suspenzije, dok je igrač Čukaričkog prošao nešto bolje odnosno pauziraće tri meča.


(Izvor: Youtube/Planeta SportaTV)

Podsećamo da je fudbaler Čukaričkog Petar Bojić zaradio tešku povredu zbog koje ga očekuje višemesečna pauza.

TRESLA SE GORA, RODIO SE MIŠ: Otkazana vanredna Skupština FK Partizan

0
0

5 Komentara

  1. Definitivno-preostra, kada se uzme u obzir njegova mladost i neiskustvo, za razliku od aboliranog kadra s’ MRAKane koji je Svesno „izvodio brutalan start“ prema Budzetu Republike Srbije, a prosao bez sankcije, kazna=NULA (0) !!!

    0
    0
    Odgovori
    • Njegova mladost i tvoja glupost pa na sledecoj utakmici mu dati metalnu sipku da lomi protivnicke igrace po terenu,…..debilu neopevani kad je tako brutalan sada onda u perspektivi moze se ocekivati kostolomac sa Tresnjevke Hatunic!!!!!!!

      0
      0
      Odgovori
  2. 7 bi dao ovome iz partizana.Sportske povrede su sastavni dio fudbala,ali na onaj nacin decka odvojiti godinu dana od terena je za svaku osudu

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter