5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

NEREŠIV PROBLEM: UEFA seli Zvezdu i Partizan?

Objavljeno: 27.04.16 u 17:44

Na dananašnjoj sednici, Odbor za hitna pitanja izvestio je klubove o izveštaju UEFA povodom stanja stadiona večitih rivala.

Nakon što su nadležni iz UEFA posetili stadione Crvene zvezde i Partizana, doneli su zaključak koji se nimalo neće svideti ni navijačima ni upravama klubova.

KRAJ TOLETOVE VLADAVINE: Poznat datum održavanja izbora u FSS

Naime, ni stadion Crvene zvezde ni stadion Partizana ne ispunjavaju minimum uslova za odigravanje utakmica kako u okviru evropskih klupskih takmičenja, tako ni za kvalifikacije reprezentacije za Mundijal 2018. godine.

Naložena je hitna sanacija, dok je FSS zadužen za nadgledanje procesa. Savez je od klubova tražio da u najkraćem roku dostave izveštaje o trenutnom stanju stadiona, kao i plan realizacije sanacije problema.

ALARM U ZVEZDI I PARTIZANU: UEFA više nema milosti, stigli na naplatu stari problemi

0
0

5 Komentara

  1. Na osnovu kojeg zakljucka je ovo pisano Partizan je pre 6meseci igrao Evropu na tom istom stadionu…Neprofesionalizam od strane novinara koji ubacuju Partizan u isti kos sa Crvenom Zvezdom…

    0
    0
    Odgovori
  2. vama nije jasno da je cilj napraviti stadion za sve i za reprezentaciju i za partizani zvezdu da igraju na jednom stadionu.i ostali beogradski klubovi i taj će se stadion graditi u zemunu.

    0
    0
    Odgovori
    • A stadion na kome ce igrati nekoliko klubova iz dana u dan,sigurno ce dugo trajati…mislim na sam teren,tj.travu.Ne lupaj gluposti.Na tom stadionu bi igrala reprezentacija i klubovi evropske utakmice i to je to.Za nase prvenstvo bi koristili svoje terene.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter