5
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

MOŽE TREĆA LIGA: Mihajlović neće u Čukarički, ali ima jedan klub…

Objavljeno: 27.04.16 u 10:29

Najbolji fudbaler Partizana u prolećnom delu sezone Nemanja Mihajlović zapao je za oko čelnicima i stručnom štabu Čukaričkog pa je pokrenuta priča da će klub sa Banovog brda pokujšati da ga dovede u svoj tim.

Cela priča je poprilično nerealna jer niti je Partizan spreman da se odrekne Mihajlovića niti sam igrač želi da menja sredinu.

– Rekao sam da me ta priča uopšte ne zanima, niti prelazak, niti bilo šta. Njihovo je pravo da traže, da li klub ili ja hoćemo to je druga stvar. Rekao sam da bih jednog dana mogao samo u inostranstvo, pogotovo ne bih iz Partizana u Čukarički, rekao je Mihajlović u izjavi za Žurnal.

PREOŠTRA ILI PREBLAGA KAZNA? Defanzivac Partizana sankcionisan za brutalan start (VIDEO)

Ali postoji jedan klub koji bi mogao da privoli mladog fudbalera u svoje redove.

– Možda Radnički iz Novog Beograda, tamo mi je, svojevremeno, igrao pokojni otac. Ali, to je nerealno…

VELIKA KONKURENCIJA: Partizan se bori za pojačanje sa PSV-om, Bazelom… (VIDEO)

Nekadašnji prvoligaš, iz vremena SR Jugoslavije, trenutno nastupa u Srpskoj ligi grupa Beograd u kojoj na sedam kola pre kraja ima samo bod manje od vodeće Budućnosti iz Dobanovaca.

0
0

5 Komentara

  1. Za trecu ligu i jesi ti nikakav fudbaler,umislja da je zvezda u neku ruku i jeste ali zvezda padalica haha nikad ovaj nece uspeti moje misljenje a videcete uostalom kad bude otisao u inostranstvo…….

    0
    0
    Odgovori
    • Jadniče jadni, nepismeni! Troluješ dete a sam imaš verovatno 8 razreda škole i radiš u trafici na ćošku iza zgrade u kojoj ti je tata dobio stan kad je 1951 došao iz Glogovca ili neke slične vukojebine. Živi i pusti druge da žive!

      0
      0
      Odgovori
  2. Dete Svetinje i na Sudnji dan uz Partizan-Mit ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter