1
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

TRESLA SE GORA, RODIO SE MIŠ: Otkazana vanredna Skupština FK Partizan

Objavljeno: 26.04.16 u 17:19

Navijači kluba iz Humske moraće još malo da sačekaju na promenu uprave. Radna grupa rezultate kluba stavlja ispred izbora.

Radna grupa, na čelu sa Nenadom Bjekovićem, izdala je saopštenje u kom navodi da Skupština kluba zakazana za 27. april neće biti održana u tom terminu.

Kao razlog, Radna grupa je navela finale kupa koje će 11. maja biti odigrani u Gornjem Milanovcu.

Saopštenje prenosimo u celosti:

POVRATAK OTPISANOG: Vraća se Dragan Đurić!

„Obaveštavamo javnost da su članovi Skupštine fudbalskog kluba Partizan koji su ranije zakazali vanrednu i izbornu skupštinu (ukupno njih 35), oformili Radnu grupu koju sačinjavaju dole potpisani, sa zadatkom da ista pripremi i organizuje vanrednu i izbornu Skupštinu fudbalskog kluba Partizan.

Takođe, obaveštavamo javnost da je naša, napred navedena Radna grupa, pozvala neformalne čelnike u fudbalskom klubu Partizan da se sastanu radi zajedničke uspešne organizacije predstojeće vanredne i izborne Skupštine.

Istovremeno, ovim putem obaveštavamo članove Skupštine fudbalskog kluba Partizan, Partizanovu crno-belu familiju, kao i celokupnu sportsku javnost, da se vanredna i izborna Skupština fudbalskog kluba Partizan, koja je zakazana za 27. april, neće održati.

Time želimo da doprinesemo očuvanju mira u fudbalskom klubu Partizan i da ni na koji način ne remetimo takmičarski ciklus, sa posebnim naglaskom na predstojeće finale Kupa Srbije 11. maja 2016. godine, a koje je od izuzetne važnosti za fudbalski klub Partizan”.

NEMA TIH PARA: Partizan ni po koju cenu ne želi da ostane bez bisera

[stextbox id=“hotsport_text_box“]

Članovi Radne grupe: Nenad Bjeković, Duško Jovanović, Dragoljub Vukadinović, Zoran Pašalić, Nenad Vučković, Dragan Veljić, Savo Milošević, Andrija Jokić, Ostoja Mijailović, Momčilo Vukotić, Vladica Kovačević, Mustafa Hasanagić, Zvonko Varga, Mitar Nikolić i Mile Jovičić.

[/stextbox]

0
0

1 Komentara

  1. To finale je kupljeno i namešteno još na polusezoni jer je bilo jedini način izlaska u Evropu.Kasnije su se otvorile karte zbog katastrofalne igre Vojvodine pa se pojavila mogućnost da kao 3.izborite pravo ali finale je ostao zicer.Zato je namešten sudija protiv Nišlija da reši utakmicu,posle je izvučen najslabiji protivnik od 3 moguća u polufinale i na kraju je namešten i finalista,da ne pruža jak otpor.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter