14
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

PRVO POJAČANJE: Sjajne vesti za sve Zvezdaše

Objavljeno: 26.04.16 u 11:43

Fudbaleri Crvene zvezde nalaze se na korak od osvajanja nove titule i već sada se razmišlja o narednoj sezoni odnosno o plasmanu u evropska takmičenja.

Stručni štab razmatra opcije kada su u pitanju pojačanja, a problem manje prilikom skalapanja pobeničkog mozaika je to što će i sledeće sezone u srcu odbrane igrati Aleksandar Luković.

NISU NA PRODAJU: Raosavljević otkrio ko ne može da ide iz Zvezde i šta je prioritet

Naime, iskusni defanzivac je u izjavi za Sportski žurnal poručio da će sigurno igrati i naredne sezone dodavši da će nastupati dokle god bude osećao da može da pomogne, a potom će se okrenuti trenerskom poslu.

Podsećamo da se Luković u Zvezdi vratio u decembru 2014. godine kada je potpisao ugovor na dve i po godine odnosno ostalo mu je da odradi još jednu sezonu u crveno-belom dresu, naravno ako u međuvremenu ne produži saradanju sa crveno-belima.

MALO PIKSI, MALO PROSINEČKI: Ovako se postaje ljubimac Severa! (VIDEO)

0
0

14 Komentara

  1. Sve je sa Lukovićem u redu osim brzine. Najbolji primer a ima ih dosta je protiv čačanskog borca 1:5. Trener svako najbolje zna šta i ko mu treba. Naravno svi mi koji navijamo za našu ZVEZDU hoćemo sve najbolje . Takve su naše želje a trenutne mogućnosti Zvezde su sasvim nešto drugo. Moja jedina zamerka igri jeste što kad im na terenu ne ide kako treba odmah ih uhvati nerovoza i panika
    Pozdrav za Zvezdu za koju navijam već 66 godina i sve zvezdaše

    0
    0
    Odgovori
  2. Mora i moze on bolje….
    imao je prilicno kikseva i on i ovaj brazilac…
    treba da pokaze da je pojacanje..za sad nista posebno ne igra

    0
    0
    Odgovori
  3. Даће Бог да и наредне 4 године будемо прваци. Само напред Вучићу !!! Звезда, једина институција Српства !!!

    0
    0
    Odgovori
  4. Ovo nije ni blizu sjajne vesti a kamo li da je rec o pojacanju.Blage veze sa mozgom nema ovaj naslov.Covej je odigrao ovu sezonu u Zvezdi uz puno gresaka,godine su ga stigle,povrede izbacile iz ritma i najbolje bi mu bilo da ostane u klubu i ponekad uskoci u tim,ako budu povredjeni stoperi ili suspendovani zbog kartona ali da bude starter,to nikako.

    0
    0
    Odgovori
  5. Pravo bi pojačanje bio kada ne bi igrao, jer ne može da se nosi ni sa napadačima ove naše lige, a o Evropi i da ne pričamo…A, došao je kada ga više niko nije hteo i previše zarađuje za ono što pruža…Ovu našu ligu igramo bez štopera, a to Evropa ne trpi…najbolje smo to osetili prošle godine…zato pamet u glavu i dava extra štopera da se dovedu inače ništa od Evrope ni ove godine.

    0
    0
    Odgovori
  6. Iskreno to bas i nije pojacanje, svaka cast Lukovicu za karijeru i ljubav prema zvezdi, ali mislim da nije dobra solucija za evropu…godine su ga stigle, videli ste da u nasoj ligi ima problema i nekoliko kikseva koje je napravio… sa malo ozbiljnijim ekipama i spicevima u evropi mislim tesko ce izlaziti na kraj…

    0
    0
    Odgovori
  7. Ma koje „sjajne“ vesti ! Lukovicu je najbolje da ode da ostane u lepom secanju delijama, jer vise nema ni hitrinu ni bilo šta drugo, u Evropi se greške koje on pravi ne praštaju ! Treba nam brzi half i jači !

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter